22 June 2011

PROS AND CONS

Satu topik yang amat menarik untuk dibincangkan, pros and cons. As we know, Andre Villas-Boas dah macam selangkah untuk jadi manager ke-27 Chelsea FC. Pros yang footballcrazie nampak ialah :


  • Chelsea dapat manager yang awesome, smart and good looking in club's history
  • Senang-senang tarik Falcao dan Joao Moutinho
  • Dah boleh focus on players transfer

Manakala cons yang footballcrazie rasa Chelsea bakal tempuhi ialah :

  • Sesetengah players lama mungkin butthurt sebab tak dapat beraksi
  • Pemain kegemaran dijual
  • Players muda berkhemah di bench
  • Periuk nasi backstaff tergugat (isu bawa geng)
  • Duit Roman Abramovich berkurangan sikit. LOL


Ok, itu jer la yang footballcrazie nampak. Ini pendapat peribadi. So, kalau korang nak tambah, jangan segan-segan komen yer. =)
Comments
10 Comments

10 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

aku tak rasa player muda tak dapat main, sebab aku nampak si AVB ni pon macam suka guna player muda.

tapi aku rase malouda dengan kalou dah kurang main kot nanti, sturridge jadi first eleven.

mesti gempak XD

yo87 said...

@sergeant keroro

orait, thanks. =)

GamUHU said...

malouda, drogba, kalou, anelka diperlukan lagi? aku rasa back-up ja kot.

yo87 said...

drogba aku rasa diperlukan. dia playmaker chelsea jgk tu. sbb tu chelsea tak nak jual.

Unknown said...

Tactic AVB lebih kepada serangan. Rekod bersama Porto memang awesome. Tapi boleh ke dia control team world class macam chelsea ni. AVB masih lagi ditahap continental, masih belum banyak lagi pengalaman. Tunggu laa season akan datang ni mcm mana. Sekurang-kurangnya satu cup.

yo87 said...

@Unknown

Seriously, untuk season awal ni aku harap RA bagi muka dekat AVB bina asas kat Chelsea dulu. =)

soooooour said...

GGMU!hehehehe...

Ibnu isa said...

bagi panas fan chelsea.. heee for fun je..

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/budak-chelsea-mula-bermimpi.html

yo87 said...

@Ibnu isa

haha. xde hal. kita tgk season depan mcm mna. =)

Skype Crew said...

ak hrp dgn jiwa muda yg dibawa oleh AVB nie dptla dia manage team kita dgn player2 muda..tp yg tua2 pun xleh biar c2 jer..kena bg main jgk cuma rotation tu biar player2 muda get more in the field..

Related Posts with Thumbnails