02 July 2011

LIVE UPDATED!! ( Colombia vs Costa Rica ) 2:30 AM

Jangan lepaskan peluang menyaksikan perlawanan kedua Copa Amerika awal pagi ini hanya di LIVE!!  Jom ushar aksi Radamel Falcao. ;p

PETR CECH JUMPA BAPA KANDUNG

Setelah tujuh tahun berpisah dengan bapanya, akhirnya Petr Cech dapat juga berjumpa dengan individu yang bertanggungjawab membawanya ke Stamford Bridge iaitu Claudio Ranieri. Ranieri dipecat sebaik sahaja Cech tiba di London. Mengimbau balik kenangan itu, Cech berkata :


"Di Chelsea, manager keluar masuk adalah perkara biasa. Tak sangka saya akan jumpa beliau juga akhirnya. Namun saya bersyukur meskipun manager sentiasa berubah, saya tetap diberi kepercayaan untuk menjadi benteng terakhir Chelsea."


Terbaiklah Petr Cech, kalau dia tak turun untuk satu game, footballcrazie memang rasa tak sedap hati. Nak harapkan Turnbull dengan Hilario? Baik Khairul Fahmi Che Mat lagi. ;p

LIVE UPDATED!! ( Argentina vs Bolivia ) 8:45 AM

Dah lama footballcrazie tak mengeluarkan link untuk live football. Kali ini dengan bangganya footballcrazie akan mengadakan live sehingga tamat kejohanan Copa Amerika 2011. Jangan lepaskan peluang menyaksikan perlawanan pembukaan Copa Amerika awal pagi ini hanya di LIVE!!
Related Posts with Thumbnails