13 December 2010

LIVE UPDATED!! ( Manchester United vs Arsenal ) 4:00 AM

VS

Pertembungan yang menarik awal pagi nnti. Can Nasri do his magic again? Macam biasa, silalah ke LIVE!!

JOHN TERRY YAKIN CHELSEA TELAH BANGKIT

John Terry mendakwa bahawa Chelsea akhirnya telah bangkit apabila mengikat Tottenham 1-1 awal pagi xdi. John Terry bgatau yg musim buruk mereka sudah berakhir dan mereka telah bersedia utk memburu mahkota liga BPL. Terry berkata :


“Kami telah bangkit, kami akan berhadapan dgn 2 game besar dan berharap pertemuaan Manchester United vs Arsenal nnti berkesudahan seri dan ini akan menyenangkan kerja kami. Kami akan menerima kunjungan Manchester United minggu depan dan akan ke Emirates selepas itu dan ini adalah saat yg sukar namun kami akan menyesuaikan diri.”


Jangan lupa saksikan perlawanan antara Manchester United vs Arsenal pkul 4 pagi esok waktu Malaysia hanya di LIVE!!

"DROGBA TERLEPAS PENALTI, TIADA MASALAH" - ANCELOTTI

Ancelotti menjelaskan kenapa regular penalty-taker, Frank Lampard, tidak mengambil penalti awal pagi xdi. Beliau berkata :


"Lampard x boleh sepak sebab dia xde keyakinan setelah lama berehat. Jadi, Drogba telah mengambil tanggungjawab itu namun dia tidak bernasib baik."

Apa pun, kita harus berterima kasih kepada Drogba. Klu tidak kerana Didier, kita akan tewas 1-0. KTBFFH!

BASTIAN SCHWEINSTEIGER KECEWAKAN CHELSEA

Pemain midfielder Jerman, Bastian Schweinsteiger, 26, telah menghampakan warga the blues apabila menyatakan hasratnya utk terus kekal di Bayern Munich sehingga 2016. Selepas Bayern vs St Pauli minggu lepas, dia mendapatkan microphone dan terus berkata :


"Saya telah melanjutkan kontrak dan akan kekal di sini sehingga 2016. Long live Bayern".


Selain mamat ni, Bayern Munich telah sahkan khidmat key players mereka yg lain spt Franck Ribery, Philipp Lahm, Thomas Muller dan Holger Badstuber sehingga 2014. Jadi, lupakanlah mamat ni. Hehe ;p
Related Posts with Thumbnails