08 January 2011

ROSS TURNBULL MAHU BERAKSI

Penjaga gol liga simpanan Chelsea, Ross Turnbull berharap agar dia diturunkan dalam starting line-up untuk kejohanan FA Cup menentang Ipswich Town hujung minggu ini. Turnbull dibeli dari Middlesbrough namun jarang diberi peluang untuk turun beraksi sebab dah ada Petr Cech. Erm, aku tak yakin lagi terhadap Turnbull ni. Baik turunkan Khairul Fahmi Che Mat (KFCM) daripada Turnbull. LOL ;p

KTBFFH

LIVE UPDATED!! ( Arsenal vs Leeds United ) 8:45 PM


Perlawanan FA Cup yg pertama malam ini, terbaik hanya di LIVE!!

ANCELOTTI DIMINTA LETAK JAWATAN OLEH.. SEORANG ???

Carlo Ancelotti semalam tersenyum lebar apabila melihat sepanduk di luar kem latihan Chelsea di Cobham oleh seorng individu. Dalam sepanduk itu tertulis ayat macam kat atas : 'Ancelotti + Abramovich out!!!' dan 'None of you are fit to wear the shirt'. Ancelotti berkata :


"Hanya satu? Jika satu, tiada masalah. Kamu dapat lihat hanya seorng jer yg x gembira. Jika di Itali, hampir 1000 orang berkumpul di kem latihan. Jika satu, kamu boleh uruskan. Ia adalah penting untuk mendapat sokongan semua peminat tolak satu."

Erm, sempat lagi berseloroh Ancelotti ni. Mmg super duper cool la pakcik ni. =) Macam K.Rajagobal. Kalah dengan Indonesia 5-1 hari itu pun cool jer. Finally, menang Piala Suzuki. Terbaik dari ladang.

KTBFFH
Related Posts with Thumbnails