02 April 2010

DECO YAKIN CHELSEA MENANG

Deco berharap agar Chelsea boleh kalahkan Man Utd di Old Trafford lantas menggugat peluang Man Utd untuk mnjuarai liga EPL. Pemain tengah yg mewakili Portugal ini juga yakin Chelsea mampu mengekalkan rentak juara mcm 2 game yg lepas dan lebih mengancam bila menyerang dan bertahan.

Beliau juga menambah bhwa kalau seri, peluang masih lagi terbuka tetapi jika kalah, Chelsea akan sukar utk menggugat Man Utd lpas ni. Walaubgaimana pun, Chelsea akan berusaha utk menang kerana mereka sekarang berada pada prestasi yg terbaik ditmbah pula kecederaan yg dialami oleh Wayne Rooney. ;)

OLD TRAFFORD

Chelsea akan bertandang ke Old Trafford pada 3 April 2010. Di Malaysia, anda boleh tgk match tu di Astro pada pkul 7.45 mlm. Mcm aku stream kt internet jer. hehe . Berikut merupakn rekod mini bg big 4 clubs ;
Seperti yg anda dpt lihat, Chelsea menang kesemua perlawanan dgn kelab2 utama liga. Harap dapat menang lagi menentang Man Utd di Old Trafford. Well, tgk dkt rekod tu... Chelsea mmg layak digelarkan footballcrazie.. hehehe.

ERIKSSON LAWAT KEM CHELSEA

Pada 1 April 2010, Eriksson telah datang melawat kem latihan Chelsea di Cobham. Beliau turun ke sana bkn sahaja utk tgk anak buah die training iaitu Drogba n Kalou (Ivory Coast), tetapi utk berjumpe sahabat lama iaitu Carlo Ancelotti sendiri. Beliau turut meluangkan masa utk berborak dgn player England dlm skuad Chelsea spt Lampard, John Terry & Joe Cole. Ivory Coast berada dlam kumpulan maut iaitu Kumpulan G yg terdiri dari Brazil, Ivory Coast, Portugal & Korea Selatan.
Related Posts with Thumbnails