02 February 2011

MEREKA SUDAH KEMBALI – STEVE BUCK

Pengurus Sunderland, Steve Bruce terpaksa akur pasukan bimbingannya tewas 2-4 kepada Chelsea. Pada babak pertama, kedua-dua pasukan sama hebat namun di babak kedua, jelas milik The Blues. Buck berkata : 


"Kami tahu mereka adalah pasukan yang bagus dan mereka sudah kelihatan macam pasukan Chelsea seperti waktu dahulu."

Erm, kita tengok apa komen beliau lepas Fernando Torres dan David Luiz main pula. =p

KTBFFH

SAYA PEMINAT ANELKA DAN DROGBA - FERNANDO TORRES

Fernando Torres dilihat teruja dengan kerana dapat bermain bersama penyerang bertaraf dunia seperti Drogba dan Anelka. Torres berkata :


"Saya peminat penyerang Chelsea. Semasa saya kecil, saya mengagumi cara permainan Anelka untuk Arsenal. Saya mahu bermain macam dia. Drogba pula merupakan penyerang berkelas dunia. Ia adalah satu penghormatan untuk berada sebaris bersama mereka."

Kita tunggu jer la game Chelsea vs Liverpool nanti. =)

KTBFFH

HIGHLIGHT UPDATED!! MATCHDAY 25

Aduhai, semalam aku tertidur pula ketika nak tunggu game Sunderland vs Chelsea. Lepas settle semua urusan, aku tengok livescore. Mujur Chelsea dah menang dengan jaringan yang banyak. Macam biasa, aku dah upload highlight semua game semalam kat Download Highlight!!

KTBFFH

NOMBOR 9 UNTUK FERNANDO TORRES

Fernando Torres akan menyarung jersi bernombor 9 iaitu jersi yang sama dipakai oleh lagenda Chelsea, Peter Osgood. Manakala David Luiz pula akan dibincang kemudian. 

KTBFFH

LIVE UPDATED!! ( Sunderland vs Chelsea ) 3:45 AM


Adakah Ancelotti akan turunkan Fernando Torres untuk game awal pagi nanti? Sama-sama kita tunggu dan lihat. =)
Related Posts with Thumbnails