29 August 2010

SELAMAT DATANG DIDIER DROGBA - OM


Undian dalam Kumpulan F utk Champions League menunjukkan Chelsea, Olympique Marseille akan menyaksikan kepulangan bekas pemain mereka, Didier Drogba ke Stade Velodrome, jelas Presiden OM,  Jean-Claude. "Kami amat senang sebab dapat lihat Drogba sekali lagi di Velodrome, namun dia bukan keseorangan, Chelsea apa yg kami risaukan. Namun, utk saingan Champions League, ia x pernah mudah." jelas Jean-Claude. Haha, jadi Drogba akan ada majlis reunion balik ngn geng2 lama. =)

DUA PEMAIN CHELSEA AMBIL MC!!!


Duo Chelsea, Frank Lampard dan John Terry akan terlepas 2 perlawanan England utk kelayakan European Championship. Member kamcing ni akan terlepas perlawanan dgn Bulgaria dan Switzerland. Lampard akan menjalani pembedahan hernia setelah mengadu sakit pada separuh masa pertama. Manakala Terry plak cedera  hamstring kanan dan telah berjumpa dgn pasukan medik England utk bgtau masalah yg dia alami. Lampard akan menjalani pembedahan hernia pada hari Selasa atau Rabu ni dan dijangka akan berehat selama 2 minggu. =) Erm, ada la peluang Yossi Benayoun dan Ramires nk turun padang. hehe ;p

ANCELOTTI MASIH LAGI COOL


Carlo Ancelotti percaya bahawa pasukan dia tidak menunjukkan persembahan yg terbaik ketika menerima kunjungan  Stoke City, xpi berbangga dgn persembahan separuh masa pertama Chelsea. Gol dari Florent Malouda dan Didier Drogba meletakkan Chelsea di takhta liga tanpa bolos sebarang gol.

LIVE UPDATED!! ( Manchester United vs West Ham United )12.30 AM

VS

Cepat ke tab LIVE!! ;p
Related Posts with Thumbnails