MALAYSIAN BLUE ARMY SUPPORTERS (MBAS)


Malaysian Blue Army Supporters (MBAS) ditubuhkan pada 27 April 2011. Terdiri daripada 2 orang admin iaitu Ellmy dan Zamaroul. Buat masa ini, 5/5/2011, ahli MBAS ialah seramai 381 orang and still counting. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh bertanya secara terus kepada admin mereka melalui Facebook atau pun menghubungi mereka:


 Tujuan group ini ditubuhkan ialah :

  • Mengumpulkan seramai mungkin Chelsea supporters untuk berlive screening dan melakukan pelbagai aktiviti bersama.
  • Menarik minat anak muda melakukan aktiviti yang lebih berfaedah daripada merempit dan melepak tanpa hala tuju.
  • Platform bagi supporters Chelsea untuk menonjolkan semangat dan keterujaan terhadap THE BLUES yang selama ini terpendam.


Dekat bawah, aku sertakan gambar live screening MBAS di Kuala Lumpur sebagai bukti kewujudan group ini: 


Manakala dekat bawah pula ialah gambar livescreening di Sabah :


Tahniah, MBAS telah pun melebarkan sayapnya kepada sepuluh (10) negeri iaitu :


Keunikan MBAS berbanding group supporters yang lain ialah kami menyajikan KEMERIAHAN,KESERONOKAN,KETERUJAAN dan SEMANGAT KEKELUARGAAN yang tiada tandingan...BUKAN JANJI TAPI PASTI.


yo87's review: Aku sendiri merupakan salah seorang ahli MBAS dan pernah join live screening bersama mereka. Yes, they're really friendly. =) 
Comments
8 Comments

8 fOOtbaLLcRaziEr's:

POHPALEH BURGER said...

bro.. kasi register laa kelab ni..

yo87 said...

bagus jgk cadangan itu, buat masa ni kami nk upgrade kelab baru pikir ttg register. kelab ni blum cukup setahun lagi. Insyaallah, MBAS akan jadi official kelab tak lama lagi. =)

Unknown said...

cam na nak join??

yo87 said...

search je group ni dekat facebook lepas tu requeast untuk join kelab. that's it. senang dan free. hehe ;D

Unknown said...

free jew?? okay.. akan diusahakan.. penang mai....

yo87 said...

ha'a. free je sebab ni badan bebas. :)

Lagenda Buaya said...

dasat

TARMIZI IBRAHIM said...

aku nk mnta izin...aku nk copy paste artikel ni...sebab aku admin mbas kelantan...harap membenarkan..hehehe.......

Related Posts with Thumbnails