17 April 2011

LIVE UPDATED!! ( Arsenal vs Liverpool ) 11.00 PM


Super Sunday yang best. Jika Arsenal menang, jarak mereka dengan Manchester United makin rapat. Liverpool pula memang power kalau lawan dengan pasukan kuat. Turut berlangsung pada masa yang sama ialah perlawanan separuh akhir FA Cup, Bolton Wanderers vs Stoke City. Jom tengok game ini di LIVE!!  ;D

MANCHESTER UNITED KALAH, FOOTBALLCRAZIE JADI MANGSA!! LOL

Erm, bila jer Manchester United kalah, aku ingat Footballcrazie tak jadi mangsa. Namun, tetap kena juga. SBox Footballcrazie digunakan untuk lepas geram. Iyelah, nak pukul Balotelli jauh, dah dekat tak berani pulak. LOL. Apa pun, aku tahu ini kerja fans Manchester United. Blog aku ini memang tak suka memulakan flame war. Kalau fans Manchester United tak puas hati, pergilah dekat Kampung Chelsea. Kat sana, korang boleh dapat sesi temubual bersama adminnya. 

Kalau kat Footballcrazie, aku reply satu post pastu senyap jer. Malas nak layan si Anonymous ini. Si Anonymous ada 2 jenis, pertama sebab nak kutuk secara tidak bertanggungjawab, jenis kedua beri pendapat samada +ve @ -ve. Yang aku kureng ialah jenis pertama ini. Lagi dilayan, lagi tidak berfaedah. =D

HIGHLIGHT UPDATED!! Matchday 33


Aku dah update highlight untuk semua game semalam. Torres dah jaringkan gol namun masih tidak disahkan. Jangan lupa lompat ke Download Highlight!! Bagi yang tak nak download, korang boleh stream highlight di Video.

ANCELOTTI MAHU DIDIER DROGBA KEKAL DI CHELSEA

Sebelum perlawanan ini bermula, ada desas-desus media beritahu bahawa Chelsea dah mula mencari pembeli untuk menjual Drogba bagi misi summer clear-out oleh Chelsea pada transfer window akan datang. Namun, Ancelotti bertekad memujuk Chelsea agar kekalkan Drogba untuk skuad musim hadapan atas semangat juang yang ditunjukkan oleh Didier Drogba. Ancelotti berkata :


"Selepas Drogba dijangkiti malaria, kita seolah-olah merasai kehilangannya. Namun, kini dia telah cergas. Dia menggunakan segala kemahiran yang dia ada untuk membantu Chelsea. Chelsea membeli Torres bukan sebab nak singkirkan Drogba tetapi sebab Torres muda dan akan menjadi masa depan Chelsea kelak."


Itulah komen Ancelotti, jadi fans kat luar sana, aku harap korang semua jelas terutama si Anonymous. LOL

DROGBA TERBAIK DARI LADANG

Pergh, aksi Drogba semalam memang mantop. Segenap penjuru Drogba main peranan. Assist pula memang banyak. Memang Man of The Match la Didier Drogba semalam. Ancelotti semalam pun aku rasa pening nak bagi siapa rehat sebab forward 3 memang perform. Tapi beliau memilih Drogba agar boleh berehat. Apa pun, memang high class performance by Didier Drogba semalam.
Related Posts with Thumbnails