22 June 2011

ANDRE VILLAS-BOAS BAWA GENG!!

Nampaknya, Chelsea dah tak perlu rasanya membeli striker atau memburu Luca Modric. Ini kerana Andre Villas-Boas sudah mempunyai calon tersendiri. Antara pemain Porto yang beliau mahu serap masuk ke Chelsea ialah tak lain dan tak bukan iaitu penyerang sensasi Colombia, Radomel Falcao, £26.5 juta dan midfielder Portugis, Joao Moutinho, £15 juta . Tak cukup dengan itu, Boas turut mahukan coaching team beliau di Porto iaitu dua orang coaching staff, seorang physical trainer dan seorang opposition scout, Jose Mario Rocha dan Daniel Sousa. Roman Abramovich wajib tunaikan permintaan beliau jika mahu mengikatnya dengan kontrak bernilai £6.2 juta semusim selama tiga tahun. 


Bagi footballcrazie itu perkara biasa dalam bolasepak. Standard ah, nak bawa masuk individu yang beliau selesa bekerjasama dan faham caranya bekerja. Mungkin Boas ambil ikhtibar ketika Ancelotti bimbing Chelsea. Terkontang-kanting Chelsea masa Ray Wilkins kena sack. Lagi pun, tak perlu Boas ajar benda baru dekat players beliau nanti memandangkan pemain yang beliau nak bawa ni memang dah biasa dengan cara kendaliannya. Tentang duit? Abramovich memang tak ada masalah. Janji menang trofi Champions League musim depan. =)
Comments
7 Comments

7 fOOtbaLLcRaziEr's:

sergeant keroro said...

terbaik!! xD

yo87 said...

..dari ladang. hehe

galileo said...

bwak falcao ngn moutinho mmg terbaik~

GamUHU said...

moutinho memang aku minat.

Unknown said...

Kalau moutinho masuk, alamatnya tengelam laa lampard

yo87 said...

tak kisah, sape power, dia berhak main first eleven. =)

Skype Crew said...

performance lampard skang da menurun..dah jarang bebenor dia dpt bagi performance yg terbaik..

klu ade org lain yg selayaknya ganti tmpt dia maka selayaknya bgi kat org lain tp jasa dia kita xleh lupa..

he's also legend on Chelsea...

Related Posts with Thumbnails