26 July 2011

BERLAKU PERUBAHAN DIBAWAH AVB - PETR CECH

Petr Cech dapati tidak banyak perubahan yang Andre Villas Boas lakukan buat masa ini. Namun, bekerja bersama satu kumpulan backroom staff yang baru seolah-olah memberi nafas segar dalam skuad. Cech akui bahawa setiap kali manager masuk, mereka akan menetapkan falsafah permainan mereka dalam pasukan dan pemain harus mengikutinya. Cech berkata :

"Tiada manager yang kekal lama di Chelsea kecuali Jose Mourinho sejak Abramovich pegang Chelsea. Malah, TSO sendiri telah menetapkan par yang tinggi untuk manager baru. Apa yang istimewa bagi AVB ialah beliau pernah menjadi backroom staff ketika di zaman TSO. Kini, satu pembaharuan yang drastik telah berlaku."

Frankly telling, footballcrazie suka cara AVB pilih pemain dalam kesebelasan utama kerana beliau beritahu sesiapa yang perform semasa latihan, pemain itulah yang akan diturunkan untuk sesuatu match. Ini bermakna, tiada orang yang kebal dalam Chelsea F.C. Jadi, ini akan mewujudkan persaingan sihat antara para pemain.


KTBFFH

p/s: Footballcrazie predict Yuri Zhirkov bakal membarisi kesebelasan utama musim ini. ;)

MANCHESTER UNITED KACAU DAUN

Tak ada angin tak ada ribut tiba-tiba Man Utd cuba untuk merebut target Chelsea, Javier Pastore, 22. Malah presiden Palermo, Maurizio Zamparini akui bahawa kini terdapat persaingan antara dua kelab gergasi England ini. Maurizio Zamparini akan tanya kepada Pastore mana satu pilihannya dalam minggu ini. Perlukah Chelsea mendapatkan Pastore? Footballcrazie prefer Joao Moutinho sebab dah tengok aksi Pastore dalam Copa America. Biasa je. ;p 

Komen anda?


KTBFFH
Related Posts with Thumbnails