30 June 2011

BALIK KAMPUNG

Malam nanti, footballcrazie akan naik bas balik ke Kota Bharu. Cuti dua minggu sebelum bermulanya exam. Apa pun, footballcrazie akan  tetap update blog ini seperti biasa. Namun, untuk malam ini, lets the robot do its job. =) 

BARISAN KAKITANGAN BARU

Petang semalam, Andre Villas-Boas telah pun membuat kata putus dengan menamakan backroom staff yang bakal beliau bekerjasama untuk membimbing Chelsea pada musim depan. Terdapat tiga muka baru yang beliau bawa masuk ke Stamford Bridge iaitu Roberto Di Matteo (kedua kiri) dan menaikkan pangkat reserve coach Chelsea, Steve Holland (kedua kiri) kepada first team assistant. Jose Mario Rocha (kiri sekali) and Daniel Sousa (kanan sekali), manakala Christophe Lollichon kekal sebagai goalkeeping coach. Villas-Boas percaya gandingan mantap ini bakal menjelmakan permainan penyerang sebagaimana diamalkan di Porto pada musim lepas. Unbeaten tu, kalah rekod Manchester United. ;)

SAYONARA, JULIANO BELLETTI

Bekas defender Chelsea, Juliano Belletti, 34, telah mengumumkan persaraannya daripada kancah bolasepak akibat kecederaan achilles tendon yang teruk. Apa pun, terima kasih untuk bakti beliau semasa di Chelsea FC. Bersara pun tak apa, kaya dah Belletti. =)
Related Posts with Thumbnails