21 March 2011

APA FAKTOR KEMENANGAN CHELSEA ?

Semalam memang tidak dinafikan kemasukan 2 orang match-winner ke dalam skuad Chelsea di separuh masa kedua menguatkan jentera serangan the Blues. Hasil tendangan percuma Drogba cepat dan tepat disambar oleh David Luiz. Kesimpulannya, jangan rule out Didier Drogba dan Nikolas Anelka. Jadi, apa pandangan footballcrazie semua?


KTBFFH

HIGHLIGHT UPDATED!! Matchday 30

Seperti yang dijanjikan, aku telah update highlight untuk 2 game semalam di Download Highlight!! Nasib baik 2 lecturer cancel kelas hari ini. Erm, maybe diorang tengok game semalam lepas tu mengantuk lagi kot. LOL. Kalau tak, memang pukul 6 petang karang baru boleh update blog. =)

ANALISIS KENAPA TORRES BELUM HASILKAN GOL ( MESTI BACA!!)

Setelah sekian lama aku berfikir kenapa lah Fernando Torres masih belum hasilkan  sebarang gol. Rupa-rupanya sebab Torres mahu elak daripada mendapat ciuman keramat daripada Carlo Ancelotti. LOL. Aku tengok dalam gambar dekat atas, referee pun meluat tengok. Fans dekat belakang pula siap gelak. =D Highlight perlawanan aku tengah proses. Dalam sejam siap, Insyaallah. Apapun, korang boleh tengok video gol terlebih dahulu di Video.
Related Posts with Thumbnails