27 July 2011

CHELSEA MARA KE FINAL

Tahniah buat Chelsea yang berjaya membenam Kitchee F.C, 4-0. Chelsea akan menentang Aston Villa pada 30/7/2011 pada pukul 8.30 malam untuk perlawanan final Asian Barclays Trophy. Terlebih dulu, Aston Villa berjaya menumpaskan Blackburn Rovers dengan jaringan 1-0 daripada Darren Bent. Manakala gol Chelsea pada malam ini disumbangkan oleh Lampard, own goal daripada kapten Kitchee, Luzardo, Drogba dan Sturridge. Meskipun Torres tak score, beliau berjaya melakukan percubaan yang ke arah gawang gol pihak lawan namun terkena tiang. Apa pun, jom layan highlight game tersebut di Video. ;)


KTBFFH

SAH!! AGUERO SERTAI MANCHESTER CITY

Finally, setelah sekian lama Sergio Aguero menjadi buruan kelab EPL, beliau kini sudah menjadi milik rasmi Manchester City dengan harga perpindahan sebanyak £38 juta . Aguero, 22, sign kontrak bersama City selama 5 tahun dengan gaji mingguan sebanyak £200,000. Gila kaya Manchester City ni. Lepas ni Balotelli kena juallah. Menarik saingan EPL musim depan. hehehe ;)

LIVE UPDATED!! ( Kitchee vs Chelsea ) 8:30 PM


Jangan lupa saksikan perlawanan persahabatan antara Kitchee F.C vs Chelsea hanya di LIVE!! Footballcrazie harap permainan Chelsea malam ini lagi bagus daripada perlawanan menentang Thai All Star, 3 hari lepas. ;)

Related Posts with Thumbnails