05 December 2010

PERKAHWINAN DIRAJA TUNDA JADUAL BPL?

Downing Street mengumumkan yg perkahwinan Putera William dan Kate Middleton akan berlangsung pada hari Sabtu , 29 April 2011. Manakala keesokan harinya plak Chelsea akan menerima kunjungan Tottenham Hotspur di Stamford Bridge. Terdapat byk khabar angin menyatakan bahawa game ni akan dibawa kepada hari Ahad atau Isnin. Ape pun, sentiasalah update dgn footballcrazie utk mengetahui perkembangan semasa. Footballcrazie, well it's all about Chelsea FC. =)

LIVE UPDATED!! ( West Bromwich Albion vs Newcastle United ) 9:30 PM

VS

Jgn lupa tgk aksi Andy Carroll mlm ni di LIVE!! =)

BAYERN MUNICH TUNDA HASRAT CHELSEA

Kontrak midfielder Jerman ini bakal berakhir 18 bulan dari sekarang dan sampai sekarang, dia masih tidak bersetuju utk menandatangani kontrak baru utk terus kekal di Allianz Arena. Schweinsteiger, 26, telah menjadi salah seorng key player utk kelab serta negaranya dan ini telah menarik minat Carlo Ancelotti serta Sir Alex Ferguson. Kedua-dua kelab ini nampaknya mahu cari pengganti buat Frank Lampard serta Paul Scholes.

Namun, pengerusi Bayern, Karl-Heinz Rummenigge memberi amaran kepada kelab Premier League ini :


"Kami x akan lepaskan dia sebelum kontraknya tamat pada 2012. Bastian telah melakukan tugas yg cemerlang sejak 2 thn ini dan saya amat optimis bahawa kami dan agen beliau akan berjaya mencapai persetujuaan utk mengekalkan Bastian utk jangka masa panjang."

Erm, bilalah kita boleh lihat mamat ni sarung jersi The Blues? Hehe ;p

ANDERLECHT MAHU LEBIH

Pemain remaja Anderlecht, Romelu Lukaku, 17, boleh dikatakan pemain muda yg paling dikejar oleh kelab Eropah. Mana x nya, baru berusia 17 tahun, byk dah kelab besar nk dapatkan khidmat mamat ni spt Chelsea, Real Madrid, Juventus dan Inter Milan. Namun, Anderlecht membuat keputusan utk pegang Lukaku utk beberapa tahun lagi. Hal ini dinyatakan sendiri oleh sporting director, Herman van Holsbeck :


"Kami akan tolak bidaan jika bawah £16.75 juta. Kami mahu terima banyak wang utk penjualan Lukaku. Namun, kami tidak mahu terburu-buru utk jual dia. Kami mahu simpan Lukaku utk beberapa tahun."

Erm, marketing strategy la ni. LOL ;p
Related Posts with Thumbnails