16 April 2011

LIVE UPDATED!! ( West Bromwich Albion vs Chelsea ) 10.00 PM


Adakah Chelsea akan mengamuk malam karang? Jom kita saksikan di LIVE!! 

DEJA VU ANCELOTTI

Ancelotti beritahu bahawa beliau tidak terkejut jika dipecat pada hujung musim ini. Namun, itu semua bergantung kepada lembaga pengarah Chelsea untuk tentukan keputusan tersebut. Pada musim lepas, Ancelotti membuat magik apabila mencipta sejarah bagi Chelsea untuk menang the Double buat pertama kali. Musim 2010/2011 nampaknya tidak memihak kepada Ancelotti. Beliau berkata :


"Keputusan terletak kepada mereka, jika mereka tidak gembira dengan prestasi saya, mereka boleh memecat saya tanpa masalah. Ramai bercakap tentang masa depan saya bersama Chelsea, namun kita tunggu akhir musim ini."


Erm, aku harap sangat Roman Abramovich ini tak akan singkirkan Ancelotti. Kenapa? Ini kerana Roman harus ingat, sesekali dia singkirkan mana-mana manager, jangan harap mereka akan kembali. 

GUUS HIDDINK TOLAK CHELSEA

Tergempar. Nampaknya Guus Hiddink telah menolak spekulasi yang mengatakan bahawa beliau akan menerima jawatan sebagai sporting director Chelsea. Hiddink beritahu bahawa beliau menghormati kontrak yang ditandatangani bersama persatuan bolasepak Turki. Wakilnya berkata :


"Hiddink menghormati perjanjian bersama Turki. Beliau berjanji tidak akan menjawat jawatan lain sehinggalah kontrak beliau tamat."

Terbaik, sekurang-kurangnya Roman Abramovich tak ada calon untuk ambil manager baru. Mula-mula memang la sporting director, lepas tu jadi manager. Siapa yang sanggup tinggalkan kerja yang stabil untuk kerusi panas parlimen Chelsea ini yang selalu bertukar wakil rakyat? LOL. Hanya Ancelotti yang terbaik buat masa sekarang. 


KTBFFH

Related Posts with Thumbnails