21 February 2011

MISI SULIT ROMAN ABRAMOVICH

Roman Abramovich kini tengah membuat perancangan untuk berbelanja besar sekali lagi untuk musim panas. Beliau berbuat demikian untuk mengurangkan pemain berumur dalam skuad The Blues. Selepas berbelanja lebih kurang RM130 juta untuk mendapatkan Fernando Torres dan David Luiz, jutawan Rusia itu masih menyimpan hasrat untuk dapatkan playmaker Brazil, Kaka.

Antara nama lain yang turut dikaitkan dengan Chelsea ialah Jack Rodwell, Dimitri Payet serta Alexandre Pato. Kita tunggu jer la berita musim panas nanti. 


KTBFFH,

LIVE UPDATED!! FA CUP

Aku dah update highlight untuk perlawanan FA Cup semalam. Apa lagi, pergi la ke Download Highight!! =)

PERCATURAN MINDA ARSENE WENGER ?

Pengurus Arsenal, Arsene Wenger beritahu bahawa Chelsea masih mempunyai peluang untuk menjuarai Premier League. Beliau berkata :


"Mereka masih belum tersingkir sebab mereka akan lawan Man United 2 kali. Saya percaya Chelsea akan bangkit. Chelsea tidak boleh drop banyak mata sekarang."

Erm, cakap jer la nak minta bantuan Chelsea kalahkan Manchester United supaya diorang boleh menang dan tinggalkan United sebanyak 2 mata. Tak apa, nanti aku SMS Ancelotti minta dia kacau perjalanan Manchester United untuk bagi ruang kepada Arsenal. Arsenal pun dah lama tak menang silverware ni. =)
Related Posts with Thumbnails