10 January 2011

JOHN TERRY DISIASAT POLIS ??

Tahniah buat Chelsea sebab menang 7-0 semalam. Namun, terdapat juga episod duka disebalik suka. John Terry disiasat oleh polis kerana mencederakan petugas di Stadium Molineux yang menyaksikan Chelsea tewas 1-0. Laporan polis itu dibuat oleh mangsa, Patrick Steadman, 39. Manakala pihak Chelsea pula menyatakan bahawa En.Patrick ni mengada-ngada. Selepas menyaksikan VT terbabit, pihak polis turut menyokong kenyataan wakil dari Chelsea tersebut.

Erm, ada-adanya Patrick ni. Nak kaya cepat kot. LOL ;p

ANCELOTTI MASIH BELUM MAHU MEMBELI PEMAIN

Carlo Ancelotti beritahu yang beliau tidak perlu berbelanja pada Januari ini untuk mengubah nasib Chelsea. Beliau pertahankan Chelsea dengan menyatakan bahawa skuad yang mereka ada sekarang adalah cukup bagus meskipun mereka lari dari prestasi sebenar.


"Kami bermula dengan cemerlang di awal musim. Semua orang suka tengok permainan kami, bercakap tentang pemain kami serta cara permainan kami. Kami tidak memerlukan pemain baru."

Ancelotti juga menambah yang peminat di luar sana akan dipuji jika semuanya OK. In other hand, manager pula akan dikritik. Biasalah tu adat permainan bolasepak. Apa pun, Chelsea dah catat seventh heaven tu.. =)

KTBFFH

MOHON MAAF

Aku mohon maaf kepada pengunjung blog footballcrazie sebab tak update tentang perlawanan FA Cup melibatkan Chelsea. Semalam aku naik bas balik Kuala Lumpur. =) Hari ni aku akan mula kemaskini seperti biasa. Jangan lupa ke tab Download Highlight nnti, aku akan upload highlight perlawanan Chelsea vs Ipswich. Seventh heaven tu. Hehe ;p

KTBFFH
Related Posts with Thumbnails