15 September 2011

RAUL MEIRELES LEBIH SELESA DI CHELSEA


Raul Meireles  berkata bahawa dia kini lebih selesa beraksi di Chelsea berbanding di Liverpool dulu kerana di Chelsea lebih ramai pemain yang berasal daripada Portugal termasuk AVB yang pernah bekerjasama dengan Meireles. Malah, dia sendiri akui rasa bersendirian berada di Liverpool kerana tiada pemain yang sekampung dengannya. Dengan adanya kelibat seperti Bosingwa, Ferriera dan Hilario, secara tak langsung ini membantu Meireles berkomunikasi dengan rakan sepasukan yang lain termasuk untuk meluahkan perasaan. Hahaha :D. Apa pun footballcrazie puji permainan Meireles yang cepat blend dalam pasukan.


KTBFFH

AVB BUAT PERUBAHAN


Selepas Fernando Torres membantu Chelsea membenam Bayern Leverkusen 2-0, AVB mengambil tindakan pantas dengan menempatkan locker Torres bersebelahan dengan locker Juan Mata diikuti dengan Romelu Lukaku di kem latihan Chelsea di Cobham. AVB berbuat demikian bagi menenangkan Torres yang kelihatan tak berapa harmoni dengan rakan sepasukan sebelum ini.

Diharap dengan cara pendekatan AVB untuk menenangkan Torres bakal meningkatkan lagi mental strength penyerang the Blues ini. Lagipun AVB memang popular dengan isu-isu disiplin termasuk tidak membenarkan agent, kawan atau keluarga pemain masuk ke bilik persalinan tanpa kebenaran beliau. Malah, sekiranya bas lewat tiba, beliau akan mengemukakan isu ini ke pihak atasan. Terbaik. Memang betul-betul berdisiplinlah para pemain Chelsea selepas ini. Hehehe :D


KTBFFH
Related Posts with Thumbnails