28 August 2011

HIGHLIGHT UPDATED!! Matchday 3


Footballcrazie dah update highlight untuk matchday 3. Jangan lupa lompat ke Download Highlight!! Kalau tak nak download, korang boleh streaming video dekat Video. Tapi tu untuk highlight game Chelsea vs Norwich City je. ;)

YOSSI BENAYOUN MENGHITUNG HARI DI CHELSEA


Detik Yossi Benayoun bersama Chelsea boleh dikatakan semakin pudar. Bagi sesiapa yang masih blur kenapa Juan Mata memakai jersi bernombor 10 semalam, sebenarnya Yossi Benayoun bersetuju untuk menyerahkan nombor keramatnya itu kepada Mata dan dia sendiri memakai nombor 30. Apa pun, tak sia-sia pengorbanan Benayoun semalam, Juan Mata telah membuat debut yang terbaik daripada ladang dengan menjaringkan satu gol. What a classic finish by Juan Mata. :D


KTBFFH

ULISES DAVILLA SERTAI CHELSEA


Nampaknya, Chelsea betul-betul memecut dalam membawa masuk pemain baru. Terkini, Chelsea baru sahaja sign pemain baru dari Chivas a.k.a member si Chicharoti iaitu Ulises Davila, 20, dengan kontrak selama lima tahun. Davila boleh bermain diposisi attacking midfielder dan juga forward. Terbaik, kalau dulu Chelsea dilabelkan lembab untuk enter transfer windows, kali ni Chelsea pula yang paling sibuk bawa masuk pemain baru. It's just a matter of time bak kata omputih. ;)


KTBFFH

CHELSEA MENANG BERGAYA


Tahniah buat the Blues yang menonjolkan aksi yang meyakinkan setelah kemasukan Juan Mata. Thanks to AVB yang membawa reformasi kepada Chelsea. Ternyata segala cemuhan yang dilemparkan terhadap cara permainana yang dibawa oleh AVB terjawab sudah. Memang diawal musim Chelsea bermula agak slow sebab nak bagi pemain biasa dengan formasi dah falsafah AVB ini. Apa pun, Hilario buat silly mistake pula semalam, kalau tak dah clean sheet game semalam. Drogba pula kena tamparan maut oleh goalkeeper Norwich City, John Ruddy. KO terus. Hehehe :D


KTBFFH

BIDAAN TERAKHIR CHELSEA UNTUK LUCA MODRIC


Nampaknya Chelsea telah melakukan bidaan terakhir untuk memancing Luca Modric iaitu sebanyak £40 juta. Adakah Spurs akan melepaskan want-away midfielder mereka ini? Kita tunggu apa yang bakal berlaku sebelum jendela perpindahan ditutup serapat-rapatnya pada malam 31 haribulan nanti. ;)


KTBFFH
Related Posts with Thumbnails