23 June 2011

MESEJ PERTAMA ANDRE VILLAS-BOAS

Andre Villas-Boas memberi mesej pertama kepada seluruh fans Chelsea supaya tidak meletakkan harapan tinggi kepada beliau memandangkan beliau hanyalah insan biasa. Boas, 33, kembali ke Chelsea dengan rekod yang cemerlang iaitu menag treblebersama Porto. Beliau berkata :


"Jangan harapkan apa-apa daripada seorang individu. Saya berharap kami mampu membentuk kumpulan yang dinamik secara bersepadu dengan sokongan pemain serta penyokong."


Jom layan video pengisytiharan hari raya puasa oleh Andre Villas-Boas untuk seluruh fans the Blues:



Terbaiklah, manager dah dapat. Kali ini kita tunggu players mana pula Chelsea bakal bawa masuk nanti. =)
Comments
11 Comments

11 fOOtbaLLcRaziEr's:

aQi + GenGkey said...

bru prasan..
umor bru 33 beb..
dh same dgn otai blues tu tp dh manage porto menang liga eropah..
mmg tabik spring la kt die ni...:D

yo87 said...

yup, muda2 dah power. =)

GamUHU said...

keh3x sumpah aku kesian pulak dengan lampard n drogba. kena panggil bos padahal umo sama. :D

yo87 said...

mana ada, Boas tua setahun la. Drogba n lampard umur 32. ;)

yo87 said...

boas thn 1977, drogba n lampard thn 1978. tapi umr Boas tak genap lagi 33 sbb dia lahir 17/10/1977. =)

galileo said...

senior setahun...ok lah tu....hahaha

Azriff Azmi said...

AVB!!!! Player2 chelsea bukn sahaja dikurniakn seorang coach muda tetapi seorang abang... AVB = Abang Villas Boas.. Huhuhu~

yo87 said...

haha, nice. =)

Skype Crew said...

ak rsau jgk nie dgn pbezaan umur dorang nie..tkt nti ade yg xdpt nk hormat AVB..

mtk2la drang dpt bekerjasama scara profesional..

Unknown said...

Good Luck Andre Villas-Boas (Klon The Special One)

yo87 said...

aku rasa bab kerjasama ni ok. sbb AVB pernah bekerja bersama diorng. =)

Related Posts with Thumbnails