07 March 2011

LIVE UPDATED!! ( Blackpool vs Chelsea ) 4.00 AM


Jangan lupa saksikan game ini awal pagi nanti hanya di LIVE!!

LEICESTER CITY MAHU BELI PEMAIN CHELSEA

Manager Leicester City, Sven Goran Eriksson beritahu yang dia berminat untuk dapatkan pemain pinjaman daripada Chelsea iaitu pasangan Jeffrey Bruma dan Annholt secara tetap. Namun, aku tahu Ancelotti tidak akan biarkan perkara itu berlaku. =) Eriksson berkata :


"Kami mahu dapatkan mereka kerana ia adalah bagus untuk kelab. Minggu depan, kami akan berbincang bersama pemain sebelum membawa usul ini kepada pihak Chelsea, satu perkara yang sukar. Yang pastinya, ia akan melibatkan kos yang besar."

Kita tunggu sidang media daripada Chelsea pula nanti.  


KTBFFH

IAN HOLLOWAY SANGKAL CHELSEA LEMAH

Manager Blackpool, Ian Holloway beritahu yang dia tidak akan mengambil mudah cabaran Blackpool vs Chelsea pada 4 pagi nanti waktu Malaysia. Meskipun dia akui yang Chelsea pernah alami krisis sebelum kedatangan Roman Abramovich, dia yakin Chelsea kini sudah bijak berbelanja. 

Erm, perli nampak. LOL ;p Apa pun, kita tengok apakah corak permainan Chelsea akan meningkat apabila bermain di Bloomfield Road nanti. 

KTBFFH

HIGHLIGHT UPDATED!! Matchday 29


Aku dah update highlight untuk game Liverpool vs Manchester United dan Wolverhampton Wanderers vs Tottenham Hotspur di Download Highlight!! Maaf lambat, hari ini jadual kelas aku full.
Related Posts with Thumbnails