07 April 2011

JOSE BOSINGWA PATUT JUAL ATAU TAK?

Terus-terang aku letakkan kesalahan kepada Jose Bosingwa yang gagal menghidu ancaman daripada Ryan Gigs sebelum Gigs cross bola bawah tepat ke kaki Rooney. Sebelum ini pun Bosingwa pernah buat hal ketika Stoke City vs Chelsea di mana dia melakukan overlap yang amat tidak bertanggungjawab iaitu tidak recover position seperti mana yang dilakukan oleh Ashley Cole.

Akibatnya, satu pasukan menderita sebab kecuaiannya. Lepas ini aku rasa better Ferreira yang turun main posisi right back. Kalau Ancelotti tak sedar lagi tak tahu la.

CHELSEA PATUT DAPAT PENALTI

Rekod 7 tahun Chelsea tanpa kalah di Stamford Bridge kepada Manchester United lebur semalam. Namun, itu bukan isu yang aku nak beritahu. Sepatutnya Chelsea dianugerahkan penati selepas Evra membuat bentesan terhadap Ramires dalam kotak penalti. Namun pengadil pada malam itu, enggan memberi penalti tanpa merujuk kepada linesman

Apapun, aku rasa Van Der Sar memang terbaik semalam. Torres pula memang perform cuma tak banyak dapat bola jer. Apa pun, kita tunggu game berikutnya di Old Trafford pada 13/4/2011 pula. Sila muat turun highlight di Download Highlight!!
Related Posts with Thumbnails