10 April 2010

LINK UTK STREAM

Spt yg dijanjikan, ni die link utk match semi final FA Cup, Chelsea vs Aston Villa.


Cara2 sng jer, bkak sopcast, then login sbgi anonymous pastu paste url tu kt address bar die. Pastu klik enter. Tggu smpi die abis buffering. Enjoy!!!      =)


JOE COLE KRITIK BALIK PENGKRITIK


Joe Cole,28 thn, diberitakan berang dgn kritikan kononnye die ni bintang suam2 kuku yg penuh dgn teknik2 fancy berikutan gol back-heel die masa lawan Man Utd tempoh hari. Joe Cole mendakwa bhawa die dah bekerja keras sama mcm mana2 winger dan melabel beliau sbg suam2 kuku itu adalah tidak adil. Joe Cole kini dlm perbincangan ngn pihak Chelsea samada ingin menyambung kontrak beliau atau tidak. 

Walau bgaimanapun, Joe Cole rasa die happy bersama skuad Chelsea ditambah pula ngn teammate skuad England byk ada dlm Chelsea. Spt, Ashley Cole, Lampard, John Terry dan beliau sndri. Di sini aku sediakan juga klip video gol back-heel beliau..Well, football tu mmg crazie. hehe


  video


TIADA KELEBIHAN LAWAN ASTON VILLA


Org kuat Chelsea, Ancelotti bgtau yg Chelsea xde kelebihan menentang Aston Villa di StadiumWembley mlm ni kerana anak buah Martin O' Neil mesti tampil dgn semangat dan tektikal yg baru. Jadi, beliau harap Chelsea jgn ambil mudah pertemuan pada malam ni.

Mengenai barisan utama plak, Ancelotti belum putuskan samada nk turunkan Joe Cole atau Nicolas Anelka. Yg pasti Drogba, Malouda n Deco main. hehehehe

STREAM BOLA ONLINE

Mula2 krng kne download dulu client utk streaming. Aku prefer Sopcast. So, ni die link direct download utk sopcast ;



Klu nak stream lak, nnti aku bg link url 15 minit sblum sepak mula. Game start tepat pukul 12 tgh mlm, so 11:45 tu dah leh masuk blog footballcrazie ni.  =)


ANCELOTTI BIMBANG MAN UTD KELUAR SAINGAN EROPAH


Ancelotti menyuarakan kebimbangan beliau sbb Man Utd dah tersingkir dari saingan Eropah, so mereka akan lebih fokus kepada EPL. Jadi, die bajet yg Man Utd akan bangkit dari kekecewaan dah perform well dlm kesemua 5 match yg tinggal. Man Utd berpeluang mendominasi carta sekiranya menang menentang Blackburn Rovers mlm Ahad kerana Chelsea akan melupakan seketika perlawanan EPL, sbb akan menentang Aston Villa skali lagi utk saingan separuh akhir FA Cup mlm ini. 

Link utk match LIVE tu akan aku postkan 15 minit sebelum perlawanan, so..jenguk2 lah footballcrazie. hehe 


JOHN TERRY BUAT JAMES COLLINS PANAS


John Terry dgn selamba bgtau yg Aston Villa dah penat utk lawan Chelsea sbb dah kne 7-1 hari tu. Komen Terry itu lantas membuatkan defender Aston Villa, James Collins bersuara. Die bgtau yg match hari tu xkan sama ngn separuh akhir FA Cup nnti dan bersumpah akn pegang kata2 John Terry itu sbgi azimat semangat beliau. Pergh, bhaya gak statement John Terry ni, jgn makan diri ngn team sudah.Ingt abg Terry, bola tu bulat.hehehe Apa pun, tu sbnrnyer perang psychology namenyer. LOL. Football tu mmg crazie. Kt M'sia mana ada player brani wat statement cm Terry tu.

MALOUDA MENANG MOTOR


Firstly, tajuk post kt atas tu saja jer pancing. haha. Malouda menang anugerah player of the month bg bulan Mac. Mmg die deserved pun. Inilah anugerah pertama yg die dpt semenjak join Chelsea dari Lyon pada thn 2007. Anugerah ni diundi oleh fans, panel Barclays dan pihak media. Semoga anugerah tu wat die lagi bersemangat utk bermain dan utk other teammate agar bersaing utk April lak. hehe. Harap die leh jadi key-player lagi utk match Chelsea vs Aston Villa esok.

Malam esok, aku akan post link utk tgk siaran langsung separuh akhir piala FA, Chelsea vs Aston Villa bkn N9 vs Kedah.hehe. So, keep updated dgn footballcrazie. Trimas utk yg sudi visit blog aku ni. =)
Related Posts with Thumbnails