05 August 2011

ANDRE VILLAS-BOAS TIDAK MAHU MEMBELI PEMAIN


Andre Villas-Boas beritahu kepada media bahawa beliau gembira dengan prestasi keseluruhan para pemain Chelsea . Lagi best, AVB nak kekalkan skuad yang beliau miliki ini tanpa melakukan sebarang pertukaran pemain untuk musim 2011/12. Beliau berkata :


"Secara jujur, saya rasa kami tidak perlu lagi perubahan. Kami hanya akan memasuki pasaran jika terdapat pemain yang cedera atau meninggalkan kelab."

Erm, nampaknya, fans Chelsea tengok muka lama lagilah musim depan. ;) Paling penting, ini adalah misi membalas kepercayaan fans the Blues di atas persembahan buruk pada musim lepas.


KTBFFH

ORIOL ROMEU SAH MILIK CHELSEA


Finally, Chelsea telah pun berjaya mendapatkan pemain muda Barcelona yang juga seorang pemain pertahanan tengah yang boleh turun bermain di posisi defensive midfielder. Oriol Romeu, 21, berasal dari Sepanyol dibeli oleh Chelsea dengan harga £4.3 juta. Namun, dalam perjanjian tersebut termaktub bahawa Barcelona bolah membeli bekas pemain mereka ini pada penghujung musim dengan harga £9.5 juta. Barcelona dah pandai buat perjanjian jual-beli balik. Mungkin butthurt dengan Arsenal sebab tak nak release Cesc Fabregas. Tak nak sejarah berulang balik dekat Oriol Romeu. LOL. ;D


KTBFFH
Related Posts with Thumbnails