18 June 2011

JADUAL PENUH PERLAWANAN CHELSEA 2011/2012

Berikut merupakan jadual penuh utk pasukan Chelsea FC bg musim 2011/2012 :


COME & GET ME CHELSEA - LUCA MODRIC

Finally, Luca Modric bersuara. Terkini, dia telah mengejutkan fans Tottenham Hotspur dengan secara terbuka memberitahu mahu meninggalkan White Hart Lane. Dalam masa yang sama, komennya turut memberi hint untuk menyertai Chelsea. Modric berkata :


"Chelsea sebuah kelab yang besar dan mempunyai owner yang penuh bercita-cita tinggi. Mereka mempunyai pemain yang berkualiti dan mahu menang Champions League. Saya mahu kekal di London. Saya dan keluarga amat gembira berada di sini. Saya mahu tinggalkan Tottenham sebagai kawan. Saya hargai kenangan saya di sana. Kini, telah tiba masanya untuk saya ke kelab lain."

Fuh, kenyataan yang membuatkan fans Man United dan Man City butthurt. Awesome. Lepas ni hidup baliklah bahagian midfield Chelsea. Rindu masa Deco, Ballack dan Joe Cole. Mereka begitu kreatif. =)

TAMBAH LAGI £5 JUTA

Setelah Chelsea 'disekolahkan' oleh Redknapp sebab hanya membida Luca Modric dengan £22 juta, the Blues kembali dengan harga baru iaitu £27 juta. Up lagi £5 juta. Persoalannya, Manchester City dah bid dengan £30 juta. LOL. Kini, tinggal Tottenham Hotspur untuk membuat keputusan samada sanggup melepaskan pemain Croatia ini. Kalau aku fans Hotspur, seriously aku tak akan lepaskan mamat ni. Power tu!!


Jom layan video gempak mamat ni kat bawah :p/s: Sometimes, it's good to be in other person's shoes. =)
Related Posts with Thumbnails