22 June 2011

PERLUKAH NEYMAR DI CHELSEA ???

Lagi sekali footballcrazie timbulkan persoalan ini, perlukah Neymar di Chelsea? Footballcrazie cukup menyampah dengan budak ini sebab sentiasa membuat publisiti murahan untuk sertai Chelsea. Lepas itu, cakap mahu stay di Santos. Paling tak masuk akal ialah nilai £40 juta yang ditag oleh Santos. Even Abramovich yang kaya pun tahu Neymar tak berbaloi dengan harga tersebut. Terbaru, Neymar menyindir player idola footballcrazie, Lionel Messi, dengan menyatakan bahawa dia boleh beraksi lebih bagus daripada Messi tanpa meninggalkan negaranya. Komen Neymar menimbulkan kemarahan Maradona dan menyifatkan Neymar kurang ajar seperti Pele. LOL, Pele yang tak bersalah dapat nama.
 
Footballcrazie tak suka Neymar sebab kurang ajar dan sikap suka 'menyelam' tak seperti Messi yang tak akan dive. Kalau Messi jatuh, fans tahu yang beliau betul-betul kena tackle. That's why footballcrazie respect Messi. Apa pun, jom layan videoklip si Neymar 'menyelam'.




Manakala untuk Messi :




Nak tengok sangat Messi dive? Setelah selonggar YouTube, footballcrazie jumpa juga video yang rare ini :




p/s: Setiap fans selain Barcelona turut menyukai Messi. Kenapa? Renung-renungkan dan selamat beramal. =)
Comments
7 Comments

7 fOOtbaLLcRaziEr's:

aQi + GenGkey said...

jauh panggang dari api beza antara neymar dgn messi..
haha..:D

yo87 said...

Nemyar ni poyo cam poco-poco. haha

azrijohan said...

beli la beli la...
hahahaha....
baik utk Chelsea tuhhh


jom bace

http://gengblogger.com/v/509067

yo87 said...

@azrijohan

bg kat team futsal ko la. =p

GamUHU said...

tak payah beli. baik labur beli modric + van der wiel. lagi bagos.

yo87 said...

ttg modric tu samar la sbb spurs mmg xnk jual. mcm kita la tak nak jual lampard. =)

Skype Crew said...

xpyh beli si neymar nie..nti bila dia buat perangai kt Chelsea nti, team kita yg dpt nama 'wangi'...

Related Posts with Thumbnails