09 July 2011

MBAS F.C MENANG LAGI

Semalam berlangsungnya perlawanan futsal persahabatan ulangan antara MBAS F.C vs Galactikos F.C berkesudahan MBAS menang dengan jaringan 16 - 11. Tahniah, untuk seluruh warga MBAS. Ini menjadikan rekod MBAS F.C [4-1-0 (Menang-Seri-Kalah)]. Kepada sesiapa yang berminat untuk mengadakan perlawanan persahabatan dengan MBAS F.C, anda boleh menghubungi Director of Football MBAS iaitu Nyna di talian 017-2109313.

CHELSEA GUNAKAN PLAN B

Kecederaan terbaru yang dialami oleh Essien membuatkan Chelsea bersedia untuk melancarkan plan B mereka dengan membuat tawaran kedua untuk mendapatkan Luka Modric. Ini kerana Chelsea takut kehilangan Essien buat jangka masa yang panjang. Fuh, Essien dan ke arah injury prone. Sesuatu yang kelab mungkin consider untuk jual mana-mana pemain meskipun players tu perform. Kes sama turut berlaku terhadap Arjen Robben ketika beraksi untuk Chelsea suatu ketika dahulu. =)

ESSIEN MUNGKIN TIDAK AKAN KE MALAYSIA ??

Chelsea hari ini telah sahkan bahawa Michael Essien telah mengalami kecederaan di lutut kanan semasa menjalani sesi latihan bersama rakan pasukan di Cobham. Kecederaan Essien ini akan dipantau oleh CFC dalam beberapa hari ini. Fuh, kalau Essien tak sembuh, ini bermakna tak ke Malaysia lah mamat ni. Lepas sorang-sorang pemain tak boleh sertai Chelsea Asian Tour 2011. Ben10 confirm tak leh jejak kaki di Malaysia sebab warganegara Israel. Manakala, jika Brazil layak ke semi-final Copa America, David Luiz dan Ramires turut sama tak datang.

p/s:  Arsenal - Cesc Febregas. Liverpool - Steven Gerrard. Luis Suarez??
Related Posts with Thumbnails