21 June 2011

ANDRE VILLAS-BOAS MANAGER KE-27 CHELSEA

Finally, teka-teki sudah hampir terjawab. Terbaru, pihak Porto FC telah pun menerima fax perletakan jawatan daripada wakil Villas-Boas setelah Chelsea membayar £13.2 juta kepada Porto FC. Jadi, aku berani bertaruh bahawa Andre Villas-Boas akan menjadi manager ke-27 Chelsea FC untuk pilihanraya musim ini. Apa pun, salute juga dekat Guus Hiddink yang masih pegang janji untuk meneruskan karier beliau sebagai manager Turki. Tapi, jawatan Director of Football Chelsea turut disandang oleh Guus Hiddink. Apa lagi, malam ni jom makan lamb chop dekat Riang-Riang. =)


KTBFFH
Comments
10 Comments

10 fOOtbaLLcRaziEr's:

aQi + GenGkey said...

kompem..?
kompem..?
kompem..?
haha..:D

QaRr JaliL said...

katakan ye pada andre villas-boas!

yo87 said...

@aQi GenGkey

cam dah kompem. kalau tak, tak kan dia resign sbb nak join west ham kot. haha

aQi + GenGkey said...

terbaekla..
bendera biru akn d kibarkn sempena berita ni..
haha..:D

Azriff Azmi said...

AVB = Azriff Villas Boas (nama dia hampir sama dgn aku r..)

sergeant keroro said...

yeke?? tadi tengok berita porto nafikan XD

yo87 said...

@sergeant keroro

jgn tgk berita kat tv malaysia. lambat. =p

GamUHU said...

AVB ganding dengan GH. mantap?

yo87 said...

bleh tahan. cuma aku harap abramovich kasi chance dekat AVB. jgn asyik nak sack jer. =)

Skype Crew said...

give he chance RA!!!!

Related Posts with Thumbnails