17 April 2011

LIVE UPDATED!! ( Arsenal vs Liverpool ) 11.00 PM


Super Sunday yang best. Jika Arsenal menang, jarak mereka dengan Manchester United makin rapat. Liverpool pula memang power kalau lawan dengan pasukan kuat. Turut berlangsung pada masa yang sama ialah perlawanan separuh akhir FA Cup, Bolton Wanderers vs Stoke City. Jom tengok game ini di LIVE!!  ;D
Comments
8 Comments

8 fOOtbaLLcRaziEr's:

Fir Ikhwan Affandi said...

hopefully my father fav team, Liverpool menang. Sbb aku nak chelsea rapatkan point dgn arsenal. Hehe

yo87 said...

hehe, lain pula bg aku. aku nk arsenal mng nnti man utd pressure pastu chance untuk man utd mng liga kurang sikit. hehe

EkaBukanMakcikKau said...

YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA YNWA .

kalau liverpool xmenang malam ni , tunggu je lah aku berkabung 7hari tak blogging . kahkah

yo87 said...

hehe, teruk bebenor sampai tak nak berblogging. =) apapun, may the best team win.

japangold said...

Liverpool is the best bro...

Azroy Kassim said...

dramatic giler.. haha

yo87 said...

tu la pasal. kalau tahu baik aku tgk game last 10 minute. hehe

Azriff Azmi said...

(^__^) what the dramtic game!!!

Related Posts with Thumbnails