17 April 2011

DROGBA TERBAIK DARI LADANG

Pergh, aksi Drogba semalam memang mantop. Segenap penjuru Drogba main peranan. Assist pula memang banyak. Memang Man of The Match la Didier Drogba semalam. Ancelotti semalam pun aku rasa pening nak bagi siapa rehat sebab forward 3 memang perform. Tapi beliau memilih Drogba agar boleh berehat. Apa pun, memang high class performance by Didier Drogba semalam.
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

manggosteen said...

malouda main mcm harem ..syok sendiri je.tp drogba mmg terbaik..torres hampir nk dpt first goal..

Skype Crew said...

klu dia main mcm nie sblm nie bgs..aduii..

teruskan drog..we all behind team. hrp dia maintain performance mcm smlm..xpyh nk buat body2 lembik lagi. klu dia btl2 btl game2 terakhir ni ak rse still dpt pintas MU(klu MU bnyk drop pointla..ahakss)

yo87 said...

drogba sblum ni malaria. tak fit. xpi still mahu perform utk Chelsea. mmg terbaik la Drogba ni.

are kiem said...

drogba kuar mcm xsedap plk...masuk torres ok tapi byk peluang kt dio...cian kt torres kawe..

yo87 said...

xdok hal, nnti gol la tu. hehe

Related Posts with Thumbnails