17 April 2011

MANCHESTER UNITED KALAH, FOOTBALLCRAZIE JADI MANGSA!! LOL

Erm, bila jer Manchester United kalah, aku ingat Footballcrazie tak jadi mangsa. Namun, tetap kena juga. SBox Footballcrazie digunakan untuk lepas geram. Iyelah, nak pukul Balotelli jauh, dah dekat tak berani pulak. LOL. Apa pun, aku tahu ini kerja fans Manchester United. Blog aku ini memang tak suka memulakan flame war. Kalau fans Manchester United tak puas hati, pergilah dekat Kampung Chelsea. Kat sana, korang boleh dapat sesi temubual bersama adminnya. 

Kalau kat Footballcrazie, aku reply satu post pastu senyap jer. Malas nak layan si Anonymous ini. Si Anonymous ada 2 jenis, pertama sebab nak kutuk secara tidak bertanggungjawab, jenis kedua beri pendapat samada +ve @ -ve. Yang aku kureng ialah jenis pertama ini. Lagi dilayan, lagi tidak berfaedah. =D
Comments
23 Comments

23 fOOtbaLLcRaziEr's:

Anonymous said...

tak payah layan bro dak2 MUnyet terlepas kandang tuhh. kahkahkahkhakha

-The Helix-

yo87 said...

tu la pasal. dasar xleh trima kekalahan dan angkuh kot, sebab xleh buat treble musim ini. lOL. macam la confirm bleh menang CL.

tapi bkn semua fans man utd macam ini, ada yg sporting. cuma, wujudnya fans gini mencemarkan fans ok yg lain.

Anonymous said...

nak banding blog ni dengan blog kg chelsea..blog kg chelsea jauh lebih best dari blog nie.. cam shial je blog ni..bowing

Skype Crew said...

ko ade singgah mane2 tmpt red devil ke bro smpi dorang dtg sini melalak?
hahaha...

ak stuju ngn ko..kt sini xde amalkan perang2 nie..nk perang blh pi kampungchelsea..ahakss..taula cane KC nak ajar..haha..

ak pun xminat nk perang2 cani..mcm bodohla plakkn...lgpn kita org Islam nk gaduh2 psl dorang bt pe. sokong2la tp xyah smpi gado2..

yo87 said...

haha. tu la pasal. aku dgn Kampung Chelsea satu geng. So, aku xde hal kalau si Anonymous nk kate blog aku boring. hahaaha. Bye-bye treble for man utd ;p

Osman said...

Jangan dilayan . Penyokong ManUtd memang macam tu . Tgk penyokong Chelsea , semuanya baik baik :D

Fir Ikhwan Affandi said...

Boh layan je diorng tu. Aku pelik dgn minah anony (April 17, 2011 5:26 PM) punya statement. Bosan dia ckp? Kalo blog ni dia ckp bosan, maknanya dia dah review suma post bro yo87 ni dari dulu lg la. Kira peminat setia la minah anony kan? X gitu? Kalo x, masakan dari satu entry dia leh cop kan blog ni bosan? Erm....

yo87 said...

hehe, biasa la tu. mungkin anonymous ini kecewa dgn team dia. aku buat BW, aku tak provoke mana2 team pun masa BW. =) maybe diorng terasa sebab BW dari blog Chelsea.

ttg bosan ke tak, tu atas visitors la. tak suka xyah datang. =D

KampungChelsea said...
This comment has been removed by the author.
KampungChelsea said...

yo87
- jika anda nak jadi blogger yg hebat, anda kena terima ape jua keadaan & situasi yg berlaku...bab2 kutuk mengutuk adalah perkara biasa...blog aku tu sejak dr dulu lagi dah ade maki hamun..xkire aku kondem ke xkondem ke, memang perangai fans lalang cmtu... suke kutuk orang...lumrah bola sepak...

1 lagi, bile ko cakap "Kalau fans Manchester United tak puas hati, pergilah dekat Kampung Chelsea. Kat sana, korang boleh dapat sesi temubual bersama adminnya. "

haha, aku xpernah replypun ape yg diorg komen...berapa banyak fans lalang yg xpuas hati dgn aku pastu gi komen2, tapi aku slumber je wat xtahu.. aku xkesah lagipun ramai member blog aku tu tolong back-up... bile ko cakap aku siap buat sesi tembu bual, nampak sangat ko xtahu,..aku xpernah responspun dgn fans lalang, so apetah lagi dgn sesi-tembu bual..

follower byk xde gune kalau xde org back-up kite bile kite ade dalam kesusahan, kan ? so lu fikirlah sendiri... ko buat post nipun xbagi makne ape2 utk diorg..

yo87 said...

tq KC sebab reply. maksud "temubual" ialah sesi flame war antara ko dgn fans lalang. Bkn interview sessions. Buat apa buat interview untuk geng2 gni, buang masa.


KTBFFH

=D

KampungChelsea said...

1 je pesanan aku, xyah layan...tengok cam aku, aku xlayan, last2 diorg blah gak... bab2 kondem, bab2 provokasi perkara biasa... dunia bola sepak kalau xde cmni xbest... jose mourinho dgn aku lebih kurang je, suke buat provokasi, itu yg menjadikan kite the special one...

aku dah lame berblogging ni yo...blog kc aku tu dibuka lame dah..time tahun 2007 lagi...so aku tahu dgn probs2 fans lalang...

yo87 said...

=) terbaik, KC.

syamsid dhuha said...

CHELSEA2x we gonna make blue day yeahh

CHELSEA RULES :D

syamsid dhuha said...

CHELSEA2x we gonna make blue day yeahh

CHELSEA RULES :D

austenite said...

penyokong manSHITter uniTAIK memang camni bro.. menang heboh satu kg.. kalah pun heboh satu kg.. hihi...

Odah + One = OdahOne said...

glory glory man united!!!

Azriff Azmi said...

Man Utd ada hati nak wat treble.. trouble ada la.. Hahaha.. Paling tidak pun season ni mng EPL je..

yo87 said...

hehe.. diorng cakap berapi-api sgt, last2 kena padam dgn man city. ;p

Piah Becok said...

komen ke 3 iaitu pak anon: ape nak keji-keji blog orang nih? ade die kutuk hang ka? tadak kan? tak suke tapayah datang sini la...

okeh wat blog ni.. dapat gak le den mengikuti perkembangan bola bile tak bace paper. ~walaupon kureng minat dengan bola.. pasal rugby takde blog buat ke ek? okeh, larik topik

yo87 said...

tq piah. hehe. biasa la tu.. apa yg boleh kita harapkan daripada Anon? LOL ;p

Azriff Azmi said...

Hahaha... aku x penah bace blog2 Man Utd.. Tapi aku rasa bertuah sbb ada gak dak2 Man Utd singgah sini bace blog The Blues... Rupa2nya fans team lwn pun ambil berat kat tema kita.. (^___^)

Kepada Anonymous.. blog kmpung ke x kmpung ke yg penting aku rasa blog ini adalah sumber kedua aku selepas chelseafc.com

Keep it Up Footballcrazie!!! & KTBFFH~~

yo87 said...

tq azriff for ur support. terharu aku. hehehe =)

Related Posts with Thumbnails