18 April 2011

ESSIEN TERSELAMAT

Nampaknya, bukan Ancelotti sahaja yang terasa bahang summer clear-out. Michael Essien turut terasa. Namun, dia mengambil langkah bijak dengan merujuk terus kepada chairman Chelsea, Bruce Buck untuk mengetahui statusnya di Chelsea untuk musim depan. Alhamdulillah, Chelsea masih berminat untuk kekalkan Essien di Chelsea untuk next season. Perkara sama turut dilakukan oleh Michael Ballack pada musim lepas, namun tidak mendapat sebarang reaksi daripada Chelsea. =D
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Nasib baik masih diperlukan.. Essien ni main bagus jek.. kalo clear out gak rugi r~

Skype Crew said...

btl tu azriff..essien masih still be required. klu jual essien p2 msk lak yg xjadi kerja hbsla midfield kita nti..

yo87 said...

yup, we already lost new york, we cant let them got Los Angeles. Haha. Pengaruh filem ni.

kita dah hilang byk midfield power mcm Ballack ,Deco dan Joe Cole. Xleh biarkan bnda ni terjadi lagi.

Fir Ikhwan Affandi said...

Essien lagi setahun, dua bertahan lg kot. Pas 2, bye2 la jwbnya. Mmg aku leh rase la, nxt season, mmg penuh plyer muda transfer ke chelsea atau reserve plyer chelsea upgrade pi 1st team. Kalo yg tua pun, yg leh kekal dlm 1st eleven, cuma cole, terry. cech, essien, lampard. drogba lum pasti lg.

yo87 said...

aku rasa chelsea jgn jual lagi drogba. kita masih perlukan dia. penyerang muda pun tak sehebat dia. =D

Related Posts with Thumbnails