28 June 2011

DAVID DE GEA SAH SERTAI MANCHESTER UNITED

Semua fans Man Utd tahu bahawa David De Gea akan menggantikan Edwin van der Sar dengan nilai £17.8 juta di Manchester United. Meskipun baru berusia 20 tahun, dia telah menjadi kesebelasan utama untuk skuad Sir Alex Ferguson bagi musim depan. Dalam masa yang sama, Man Utd turut berjaya mendapatkan defender Blackburn, Phil Jones dan winger Aston Villa, Ashley Young. Nampaknya musim depan, memang ramai pemain muda perform untuk Man Utd. Namun, apa yang footballcrazie nak beritahu kat sini betapa noob cara mereka nak cover De Gea dari reporters. Last-last, kantoi jugak. LOL.


Siap bentang kain lagi sebab tak nak reveal identiti pemain baru mereka..

Finally, mesti pakcik yang pegang kain kat belakang tu mencarut. LOL
Comments
14 Comments

14 fOOtbaLLcRaziEr's:

POHPALEH BURGER said...

abis tu... chelsea nye.. takde nampak sesapa lg ni.. kalo neymar baik takkayah ler... ngarut je budak tu.. lgpun aku rasa kalo striker dh ramai... bagus2 gak... so carik midfilder..

sergeant keroro said...

tak sabar nak tengok chelsea lak XD

yo87 said...

@POHPALEH BURGER & @sergeant keroro

Falcao dgn Moutinho tgh gilap boot nak dtg Malaysia.. hehe

azfar hranica said...

x elok bagi hype lebih2 lg goalie yg baru nak naik mcm de gear ni.setakat perform top kat la liga x bermakna kat epl dia boleh perform bagus.ikut contoh van der sar dulu, dtg man u x de hype & perhatian lebih2 mcm tim howard tp dia jd lg bagus dari barthez & howard.

yo87 said...

@azfar hranica

sokong point ko,bro. mmng nampak jelas dan nyata. secara tak langsung, bg pressure gak la. mcm torres awal2 kat chelsea. sume nak dia create gol utk debut. tak ke senggama minda? haha

Skype Crew said...

hahahaha...siot punya de gea. pak cik tu da siap betntang kain elok2 dia blh bt bdoh c2..hahaha...kesian dowh kt pakcik2 itu..

yo87 said...

tu la pasal. mesti de gea tak perform nnti sebab kena badi mencarut pakcik2 3 serangkai tu. haha

Azriff Azmi said...

3 org je keeper yg aku suke..

1. Schumaichel
2. Oliver Kahn...
3. PETR CECH...

yo87 said...

@Azriff Azmi

Sama la.. haha.
Cuma tambah satu lagi.

4. Apek aka Petr Cech Malaysia. =)

POHPALEH BURGER said...

confirm ke mamat2 porto tu join chelsea.. haha kalo ye... striker kita gundah gulana la jawabnye hehe...

haha sorang lg keeper yg aku ska..
david seamen.. mantap.. siap pakai topi lg tuu...

Skype Crew said...

hilario korang letak mane...hahaha

yo87 said...

hilario campak laut. mencarut jer. baik apek. haha

GamUHU said...

aku rasa sekarang torres tengok De Gea macam lauk dah pun.kehkehkeh!

yo87 said...

@GamUHU

hehe.. kita tunggu mcm mana De Gea nak block attacking power Chelsea.

Related Posts with Thumbnails