28 June 2011

CHELSEA BATALKAN PERLAWANAN DEMI BERSIH V2.0 ?

Fans Chelsea di Belanda mungkin tengah butthurt sebab Chelsea telah membatalkan perlawanan pra-musim mereka dengan Vitesse Arnhem yang sepatutnya berlangsung pada 9 Julai 2011. Hal ini kerana Chelsea mahu mengikuti perkembangan perhimpunan "BERSIH v2.0" yang bakal berlangsung pada tarikh tersebut. LOL. Namun, fans Chelsea di Malaysia tak perlu risau sebab perlawanan di Malaysia mengikut jadual seperti biasa. Senang cita, refer dekat background image kat belakang ni. =)
Comments
7 Comments

7 fOOtbaLLcRaziEr's:

delarocha said...

fuhh, jgn cancel kat cni sudahhh, tiket dah beli, baju chelsea tour pun dah beli.... tgh semangat ni! huhu

Azriff Azmi said...

byk sgt rumour la kali ni... dr manager, player, staff, sampai friendly match pun nak rumours.. hehe.. Harap2 jgn cancel... Dah beli tiket dah ni.. =))

yo87 said...

yg malaysia tu kena hati2 gak. hehe ;p

aQi + GenGkey said...

background terbaekla yob..
igtkn td msuk website official chelsea...
tp rupenye msuk footballcrazie..
hhaha..:D

yo87 said...

@aQi GenGkey

haha..thanks,bro. =)

GamUHU said...

HAHA! chelsea pon nak turun BERSIH? :P

yo87 said...

chelsea turun tengok dari kaca tv jer kot. ;p

Related Posts with Thumbnails