16 May 2011

NO MORE ANONYMOUS

Kalau korang semua perasan, aku dah disable comment by anonymous. Bukan sebab aku butthurt a.k.a sakit bontot dengan spesis ini. Namun sebab aku banyak dapat reply yang mencarut plus spam melampau dari anonymous. Setakat bakar line tu, aku boleh terima. Tetapi jika mencarut secara tak bertanggung jawab, aku rasa mereka ini dayus. Sekian, harap maklum. =) 
Comments
8 Comments

8 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

betul tu yo87.... kita x perlukan komentar yg x beretika.. kalo dah mencarut tu melampau sgt r aku rasa... (^__^)

Abdul Rasyid Tajuddin said...

org yg xtaw sal bola jew yg mencarut n komen yg bukan2....terbaekkk!!!

yo87 said...

hehe , tu la. aku pun xpernah komen as anonymous dekat mana2 site termasuk dlm kawasan man utd. =D

mad khaz said...

pengecut je yang jadi anoy XD

Muhammad Helmi said...

betul2...
kalau berani guna je name sendiri...
dasar dayus...

Jemput Datang Ke Blog Saya

CutieIntan said...

tindakan yang bijak....anonymous ni penakut sebenarnya

Thaqif Ismail said...

hahaha...yang buat 2 sile rase dayus ye sekarang. hehehe

yo87 said...

terbaik.

Related Posts with Thumbnails