16 May 2011

AMEOBI BACK UP TORRES BAIK PUNYA!!

Striker Newcastle United, Shola Ameobi beritahu bahawa Fernando Torres tidak boleh dipersalahkan di atas kemeruduman prestasi Chelsea pada musim ini. Ameobi berkata :


"Kamu tak boleh salahkan seorang pemain untuk kegagalan satu pasukan. Torres telah dibebani banyak masalah. Saya percaya Torres akan menonjol nanti."

Terbaiklah, pandangan Ameobi ni sama macam aku. Sebelum ini banyak aku baca komen beritahu Torres lembiklah, tumpullah dan macam-macam lagi. Bagi aku, jika Chelsea sendiri perform, Torres tak akan ada masalah untuk sesuaikan diri. Ini tidak, semua anggap dengan kudrat dia seorang, dia mampu ubah nasib Chelsea. LOL. Ini bukan main game PES2011. ;p
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

mad khaz said...

haha,betol2. dalam pes boleh la,ada messi dengan ronaldo sorang dari bawah leh gelecek sampai atas.

:P

yo87 said...

tau xpe. haha. pastu confirm power sbb sorang yg pegang joystik tu jer yg kawal game. klu real life, unexpected.

phycrewz said...

mgkn awal klu mo blame dia. mybe org komplen dari liverpool lagi. klu ada iniesta support dia dlm game,mst terbaik pny.

xtaula knp aku rasa iniesta bagus..

yo87 said...

@phycrewz

Bkn ko jer rasa iniesta bagus, semua org kata cmtu. sekat iniesta dan xavi, Barcelona pasti kalah. =)

Related Posts with Thumbnails