22 May 2011

HARRY REDKNAPP GANTI ANCELOTTI?

Roman Abramovich kini dilaporkan berminat untuk mendapatkan manager Tottenham Hotspur sebagai pengganti Carlo Ancelotti. Bukan Redknapp sahaja, Abramovich turut mahu memujuk Chief Scout kelab itu, Ian Broomfield ke Chelsea. Selepas kerusi panas itu ditolak oleh Guus Hiddink yang mempunyai komitmen bersama-sama skuad kebangsaan Turki, Redknapp dikatakan calon yang sesuai untuk menggalas tanggungjawab ini. Manakala Broomfield pula dah lama menjadi bualan sebagai Sports Director yang baru di Stamford Bridge, semenjak Frank Arnesen letak jawatan pada November 2010. Erm, Redknapp? Terbaik juga tu. Boleh pancing Gareth Bale. =D
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

Azriff Azmi said...

Redknapp?? Ermmm.......

yo87 said...

@Azriff Azmi

Aku rasa dari segi KPI, better stay with Ancelotti. =)

Fir Ikhwan Affandi said...

Payah2. Nak amik redknapp mcm nak beli player yg mahal la. Even chelsea kalo nak amik Villa-Boas dari porto fc pun chelsea kn byr klaus kontrak kpd porto fc dgn harga 15 Juta Pound... Payah nak pancing. Lagi 1, redknapp bkn org jenis kejar duit... Kalo dia kejar duit, xde nya dia sanggup manage club2 yg hampir jatuh, & naik kan balik club tu. Tp, maybe jgk leh jd kenyataan, sbb Redknapp x suka bermain dlm liga europa. Sbb dia kata memenatkan. Totenham dah sah2 xde pluang nxt season tuk maen dlm chmpions league, so, chelsea maybe leh pancing redknapp dgn cara ni...

mad khaz said...

hahaha. kang redknapp bawak masuk crouch lagi,dah la tu player feveret dia.

tapi bab gareth bale aku setuju. aku rase bale pon nak keluar kot.

yo87 said...

kalau bale, aku sokong. Crouch xyah la, mcm x cukup vitamin aku tgk. hehe

Related Posts with Thumbnails