26 April 2011

WALLPAPER TORRES RAI GOL VERSI GAME

Sebentar tadi aku sempat berFB bersama-sama otai Winning Eleven dan juga Pro Evolution Soccer (PES), Saudara Areev Izat. Dia ini memang otai game malah dia pernah keluarkan entri tentang highlight bolasepak melalui screenshot PES. Satu fenomena yang tak pernah aku jumpa lagi, kalau korang jumpa tu mungkin orang ambil hasil kerja dia. 

Apa pun, korang boleh nilai sendiri kualiti entri Areev Izat dekat Barcelona vs Arsenal. Namun, sekarang ini dia agak sibuk selepas mula bekerja. Apa pun, dia ada design satu wallpaper Torres celebrate goal versi game. Jika berminat nak download, bolehlah TEKAN SINI.
Comments
5 Comments

5 fOOtbaLLcRaziEr's:

areev19 said...

alamaek..terharu pulak smpai ko buat entry camnie..hee...trimas2 bro..

nie yg rase smangat nk buat balik highlight version pes nie..hahah :D

yo87 said...

hehe. =) nnti bleh x dapat ubat free? =D

are kiem said...

nk buat mcm ne ea blogger yg comel supo chelsea gni r..
kawe tok pandai ni nop buat blogger..
plzzzzz.......ajar sy

yo87 said...

are kiem: thanks di atas penghargaan anda. Untuk buat blog sng jer, xpi untuk buat comel, kemas n tersusun bukan boleh buat dalam satu hari. yo87 nasihatkan agar are kiem cuba perlahan-lahan dulu. Nnti mana tahu blog are kiem lagi gempak dari blog simple yo87 ini. =D

Senang cite, are kiem kena banyak buat kajian, selalu tgk tutorial utk blog serta tanya otai blog macam En. Go dan Cik Yah. Mereka amat terrer.

kakiterbang said...

suke dengan wallpaper tu.. cool abis.. ni ada sedikit cerita tentang torres.. just for fun.. hehe... http://zeroesinlife.blogspot.com/2011/04/detik-terindah-seorang-striker.html

Related Posts with Thumbnails