08 April 2011

PANAS! RAY WILKINS KUTUK ANCELOTTI

Buat pertama kalinya, bekas caretaker manager Chelsea, Ray Wilkins mengutuk formasi Ancelotti sejak dipecat pada 1 December 2010. Wilkins ternyata kecewa dengan cara permainan Chelsea ketika kalah 0-1 di tangan Manchester United. Wilkins berkata :


"Saya agak terkejut dengan formasi yang diterapkan oleh Ancelotti pada hari itu. Saya jangkakan beliau akan menggunakan formasi 4-3-3. Namun, 4-4-2 pula menjadi pertaruhannya. Akibatnya, ia menjadi game Manchester United dan mereka berhak menang."

Aku harap Ancelotti sedar kesilapannya dan kepada fans Chelsea lain, jangan la pula salahkan Wilkins, dia tegur sebab sayangkan Chelsea sebagaimana kita semua. =D

Comments
8 Comments

8 fOOtbaLLcRaziEr's:

aQi + GenGkey said...

bring back TSO to Chelsea...
hahaha..:D

mad khaz said...

4-3-3 lagi bgus,yang mne single striker kt tengah,maybe torres or drogba. kanan leh nego between those two,tp better drogba sbb body tough,makin tua mkin power. malouda da krg nyengat skrg,zhirkov ok kot maen kiri. xpon kalou,dia ok gak pe.

yo87 said...

yup. Chelsea lebih hidup dengan formasi 4-3-3.

Skype Crew said...

wilkin lbh awal bersama Chelsea so wilkin tahu lbh apa yg ptt kena bt bila lawan ngn musuh ketat kita nie..tp meb Ca nk try formasi tu kot tp xkena pada masa..adoii..

yo87 said...

tu la pasal. nk try tu bleh xpi jgn buat masa lawan team yang sama level macam man u.

lankapo said...

bro,
kenapa wilkinson blah?

klu perasan, lepas dai blah je performance Chelsea terus merundumm

yo87 said...
This comment has been removed by the author.
yo87 said...

Chelsea tak nak sambung kontrak wilkins. dia gaduh dengan orang atasan

Related Posts with Thumbnails