09 April 2011

9 GAME TANPA GOL

Erk, tersedak aku jika mana-mana striker yang baru beli tak dapat jaringkan gol dalam 9 game. Tambahan pula team Chelsea tercinta ini. Apa pun, aku tak setuju pendapat yang mengatakan bahawa Torres ini sampah macam glory hunter lain. Setuju atau tak, dia banyak main peranan untuk kucar-kacirkan defend lawan. Cuma kadang-kadang tu finishing dia amat mengecewakan sejak tak gol dari Januari 2011 lagi. 

Game Chelsea vs Manchester United untuk Champions League tempoh hari mengembalikan keyakinanku terhadap Spaniard ini. Cuma, aku rasa Torres agak keseorangan di atas padang. Pemain kalau boleh tak nak pass bola kepada dia. Mungkin sense of trust tu tak ada lagi. Tak apa, Insyaallah gol lawan Wigan nanti.


KTBFFH,
Comments
10 Comments

10 fOOtbaLLcRaziEr's:

amin said...

kesian torres. tunggu bola depan gol, tak sampai-sampai. Drogba langsung tak tunjuk keserasian.

rabunmerah said...

drogba ngan anelka lagi best..

tak yah pakai Torres tu...

mad khaz said...

nampak sgt player msih xnk bg bola kt torres. dulu drogba jgak welcome mne2 player baru dlm klab.

xpe,ak yakin torres akan menyerlah,cume dia perlu partner dia,mcm david villa dan semangat.

Skype Crew said...

btl tu..ak pun blh nmpk player len mcm xpcaya lagi kt torres..jarang benar torres dpt bola..kena suruh CA kasi motivated sket midfield2 kita tu..adooii..

IrahkuB said...

yang tu ak stuju....kdg2 kesian tgk torres...dia pass bola kat org...tp bila nk minta..xde pla yg nk bg...huhu....

yo87 said...

aku rasa cara terbaru ialah beli pemain Spaniard sorng. biar jadi member yg paham jiwa Torres. hehe

aHMaDkEy said...

kena tunggu benayoun la kot..diorang dah pernah main sama before this..mungkin lepas ni dengan supply dari benayoun.,mungkin torres akan kembali skor

yo87 said...

mana benayoun ni? hehe

aQi + GenGkey said...

diorg dah biase pass bola kt stricker kulit itam gaknye..
haha..:D

yo87 said...

hehe, nampaknya Ancelotti dah bace entri aku.. dia dah turunkan benayoun dan Torres.

Related Posts with Thumbnails