07 April 2011

JOSE BOSINGWA PATUT JUAL ATAU TAK?

Terus-terang aku letakkan kesalahan kepada Jose Bosingwa yang gagal menghidu ancaman daripada Ryan Gigs sebelum Gigs cross bola bawah tepat ke kaki Rooney. Sebelum ini pun Bosingwa pernah buat hal ketika Stoke City vs Chelsea di mana dia melakukan overlap yang amat tidak bertanggungjawab iaitu tidak recover position seperti mana yang dilakukan oleh Ashley Cole.

Akibatnya, satu pasukan menderita sebab kecuaiannya. Lepas ini aku rasa better Ferreira yang turun main posisi right back. Kalau Ancelotti tak sedar lagi tak tahu la.
Comments
14 Comments

14 fOOtbaLLcRaziEr's:

galileo said...

ak dh perhati lame dah bosingwa...
defensive dia mmg ke laut...
sebelum dia injured lg...
so ak rase mmg patut lah dia kena jual...
suruh ivanovic main RB...
fereira buat backup..

galileo said...
This comment has been removed by the author.
yo87 said...

yup, chelsea jual jer la mamat ni. dah parah ah ni. hehe

Azriff Azmi said...

90% gol yg chelsea lepaskan berpunca dari sebelah kanan...
5% dari tengah...
4% dari kiri..
0.5% penalti...
0.5% dari sepakan penjuru..

K/s: Aku rasa berbaloi kalo release je player mcm bosingwa ni.. Perabis beras je...

Fir Ikhwan Affandi said...

Aku sokong suma pendapat korang kat ats ni. Haha! Please chelsea! Jual la mamat berkening tebal & bercantum ni! Juventus nak sgt kan, jual je! Pelik aku, dari dulu, chelsea x pernah selesai dgn masalah RB ni. RB sentiasa membawa mslh pd kita. Ant RB yg terbaik bg aku adlah Paulo Ferreira. Dia x laju & leh push forward cam cole bt, tp dia leh def sama mcm cole bt. Sbb tu, smpai skang chelsea x pernah nak jual dia walao pun dah tua. Lepas ni, belanja 50 pound tuk beli RB lak. Ramos tu ha...X pun, sape2 je la yg terbaik.

yo87 said...

agree. jual je bosingwa. sloppy defending la mamat ni.

Wan Gerrard said...

gol aritu memang salah die..hmm mungkin dijual hujung season nt..

galileo said...

beli ramos ok gak...
xde torres boring sgt kalo ad ramos...
dua-dua orag spain...

yo87 said...

yup, at least kena ada sorng geng. tgk ramires dan david luiz, diorng perform sbb ada geng. haha

mad khaz said...

btol2,ptut kne jual. laju mmg laju,tp sori la,sloppy defending. lagipun gol rooney sbb luiz xde,so xde org mark rooney.

Skype Crew said...

jual bosingwa..ltk iva kanan p2 bagi luiz men ngn terry kt tgh..klu UCL bg terry ngn alex..ape ssh..hohohoho...

yo87 said...

yup, kalau alex dah fit 100% xde la jadi gini.

aHMaDkEy said...

jual bosingwa..join attack memang bagus tapi turun defend memang ke laut..

yo87 said...

aku rasa bosingwa ni terbawa-bawa cara main dgn TSO kot. haha

Related Posts with Thumbnails