12 April 2011

LIVE UPDATED!! ( Manchester United vs Chelsea ) 2.45 AM


Perlawanan Champions League yang amat best pukul 2.45 pagi nanti waktu Malaysia. Adakah Manchester United akan tunduk dengan aksi Chelsea? Jom kita saksikan di LIVE!! Apa pun, jom layan the Red Warriors dulu di C801. Gomo Kelate Gomo!!
Comments
9 Comments

9 fOOtbaLLcRaziEr's:

azrijohan said...

i bet chelsea tewas.HAHAAHA:D

yo87 said...

hehe. tak baik bet2 ni, nnti mkn diri. =D

rabunmerah said...

rasanya seri...manchester mesti try score kemudian main bertahan kaw kaw punya...tapi aku lebih suka chelsea layak..oh ya jersy baru chelsea pn nampak ok lain skit dari sebelum2 ni...

yo87 said...

yup, harap jersi baru ni bawa kenangan elok utk next season. Chelsea kena attack dari awal lagi. yg pnting, jgn pki bosingwa.

Shamsuddin Amin said...

go MU....^^

Farra Rosse Earhart said...

MU MU MU . gloryglory. aha!

yo87 said...

adoi....semlm dah la kelate kalah, chelsea pulak sama. Bala..bala.. hehe

Hadilah said...

yeaayyy!! m.u !! keke.. :D i loike..

yo87 said...

erk, ttg chelsea kalah tu ok lagi. tapi kelate kalah lagi effect aku punya kredibiliti. adoiii..mmg xde rezeki. huhu

Related Posts with Thumbnails