13 April 2011

HIGHLIGHT UPDATED!! CHAMPIONS LEAGUE

Adoi..hari yang malang buat dua pasukan aku, Kelate tewas 4-0 lepas tu Chelsea pulak kalah pagi tadi. Tapi pagi tadi aku tak tengok game ini sebab aku tidur. Jom Download Highlight!! Bala...bala. LOL =D
Comments
13 Comments

13 fOOtbaLLcRaziEr's:

shaffique said...

takde rezeki lagi chelsea nak menang champions league. sedih la.


My latest entry : Heroin Kartun Disney Versi Gothic

yo87 said...

tu la. xpe la. lagipun, pemain baru next season baru effective gamaknya.

lankapo said...

midfield kurnag menyengat.
beli kaka lah tahun depan hehe

Izat Tarmizi said...

Laju sangat park bagi gol,minit ke 77 tak sempat lagi chelsea nak rasa happy

yo87 said...

tu la pasal. man u terus bagi. xpi mmg gigs mastermind smlm.

ferra said...

bukan kalah 3-0 ker? masa lawan ngn perak...............eh jap tu liverpool. hekhek.

yo87 said...

ferra: LOL. macam2. =p

Fir Ikhwan Affandi said...

Cilako pnya giggs! 1st leg, dia jgk pemusnah. 2nd leg, dia lg! Mmg btul la sepanduk fans Man U, "Giggs tearing apart you since 1991". Aku pun pelik, asal x msukkan yossi mlm tu. Dh nmpk ms lwn wigan ada peningkatan berlaku. Ni x, ntah format pe dia pkai pun x pasti la. Nxt season, mtk2 la si RA beli player midfield yg kreatif skit. Dpt kaka pun ok.

Skype Crew said...

gigg legend beb..ak ske dia wlaupn di MU..ahaks..

xpela, kita try next season. ak hrp ade perubahan yg bgs utk season depan.

yo87 said...

yup, harap beli player yg kreatif. Lampard dah tak sekreatif dulu lagi. tiba masa untuk turunkan josh mceachran.

Skype Crew said...

btl tu..season dpn josh da blh diturunkan. smpi bile kita nak smpn dia kt bench jer. bagi dorang main..setiap permainan tu la yg bagi dorang pengalaman..

keep it up..

Fir Ikhwan Affandi said...

Tul2. Nxt season, midfield, kalo dpt sorang yg kreatif cam kaka/ozil/ronaldo, sorang pun kira ok la, leh la letak player tu tuk gabung dgn josh, lucas piazon, ramires.

yo87 said...

terbaik, piazon season 2011/2012 baru boleh bermain utk Chelsea. kena cukup 18 thn. Ada Kaka ok jugak. hehe

Related Posts with Thumbnails