12 April 2011

JERSI BARU CHELSEA 2011/2012

Atas permintaan Fir Ikhwan Affandi, aku keluarkan entri tentang jersi terbaru bagi musim 2011/2012. Jersi Chelsea ini dilengkapi dengan teknologi Adidas techfit™ yang membantu pemain tingkatkan kelajuan, ketahanan serta tindak-balas. Yelah, mana tahu silap pass kat pasukan lawan. Chelsea akan pakai baju baru ini untuk perlawanan terakhir di Stamford Bridge musim ini menentang Newcastle United pada 15 Mei 2011, tarikh Malaysia. 

Namun, jersi ini hanya berada di pasaran pada 12 Mei 2011, tak tau bila pula butik Rantau Panjang, Kelantan akan jual jersi ini. LOL. Bagi sesiapa yang dah gian nak dapatkan jersi ini, korang boleh mula buat tempahan di sini :  PRE-ORDERED NOW!!
Comments
8 Comments

8 fOOtbaLLcRaziEr's:

Suzan Ok said...

wawawa..bangganya ada jenama samsung di tengah2! hehehehehe (mentang2 pakai phone jenama samsung!)

yo87 said...

haha. mujur bkn iPhone kat tgh2. kelas2.

Fir Ikhwan Affandi said...

hehe..pergh..siap letak nama aku kat situ..Haha. Tq2. Mmg cantik la jersey ni. Merah dah xde. Bagus! Cam oldskoll skit. Jersey yg adidas bt tuk chelsea mmg x pernah hampa aku tgk. Sentiasa berlainan & cantek.

Skype Crew said...

diz season mcm classsical sket ak tgk & ak suke bangat..nk tempah jersi blh order ngan aku..nti ak updates cane.. tgu info drp butik golok dulu..hahaha

yo87 said...

haha, terbaik Skype Crew. kalau kau sudi terima tempahan nanti aku link kan satu page jual jersi atas nama ko. amacam, setuju x?

Skype Crew said...

ok gak..ak pun tgh update blk kedai blog aku nie. da siap nti ak gtau ko..

yo87 said...

orait, bagus kain butik Ranau Panjang ni. hehe

yo87 said...

erk, Rantau Panjang... silap type. hehe

Related Posts with Thumbnails