07 April 2011

CHELSEA PATUT DAPAT PENALTI

Rekod 7 tahun Chelsea tanpa kalah di Stamford Bridge kepada Manchester United lebur semalam. Namun, itu bukan isu yang aku nak beritahu. Sepatutnya Chelsea dianugerahkan penati selepas Evra membuat bentesan terhadap Ramires dalam kotak penalti. Namun pengadil pada malam itu, enggan memberi penalti tanpa merujuk kepada linesman

Apapun, aku rasa Van Der Sar memang terbaik semalam. Torres pula memang perform cuma tak banyak dapat bola jer. Apa pun, kita tunggu game berikutnya di Old Trafford pada 13/4/2011 pula. Sila muat turun highlight di Download Highlight!!
Comments
17 Comments

17 fOOtbaLLcRaziEr's:

Fir Ikhwan Affandi said...

adoi... sakit hati aku nengok game pagi td. Kita dah ngantuk sengkang mata tgk game, tp hasil nya kalah. Sekali lagi mmg aku rasa nak tembak je bosingwa! Mcm mana la dia def RB tu. Sbb bosingwa x leh agak cross dr carrick pd giggs, man U dpt goal sbijik. Maen melulu je kejar bola. Nxt transfer, tlng la jual bosingwa ni. Cam taik dh maen aku tgk. Ferreira lg ok aku rasa dr dia. Juventus nak sgt bosingwa ni kan. Cantek! jual je!

yo87 said...

yup, bosingwa mmg bgus main smlm, bagus utk man utd.LOL. dah 2 game dia jadi punca, aritu mase lawan stoke.

aQi + GenGkey said...

sangat sadis dgn game chelsea kali ni..
hampa + kuciwa beb..
tataw nk kate pe lg..
home game tu..=[

yo87 said...

yup, xpi xpe. chelsea masih ada peluang. kalau man u bleh menang di chelsea, xkan chelsea x boleh. =D

phycrewz said...

yup..wlupun aku bkn peminat susah mati chelsea, tapi aku setuju penalti sepatutnya utk chelsea bila Ramires tu dijatuhkan.

Sabarla..2nd Leg ada lagi. Apa2 jom tgk ni..

Keputusan Penuh Liga Juara-Juara 1st-Leg

galileo said...

mintak kat lokerepot nanti alex boleh main,,,
boleh suruh ivanovic main RB...
bosingwa defensive hancur lebur...

yo87 said...

tu la. bosingwa ni nak main winger aku tgk. hehe

Azriff Azmi said...

Seumur idup aku... Aku dah pernah ckp kotor pasal ref... Tapi semalam... Aduiiii....
Rekod suci bersih aku tercalar sbb ref bodoh tu...
Hahahahaha...

Anonymous said...

what goes around comes around..

yo87 said...

haha..i like anonymous. =D sbb tu aku tak disable comment by anonymous. komen mereka amat bermakna. dah tau mesti nk condemn Chelsea tapi secara tak bermaruah. =p

Fir Ikhwan Affandi said...

biasa la minah2 anony ni. Mulut je cabul blkg, dtg depan x nak. Haha! HOpefully Alex cpt sembuh, nxt game ivanovic maen RB & alex duk CB balik. Pleaseeee Chelsea. Menang la kamu! Wembley menunggu tu. Jgn lupe, Wembley x pernah asing bagi Chelsea . Dh mcm 2nd stadium tuk chelsea. Nak2 lagi pd drogba. Stp kali maen kat wembley sure dia score.

yo87 said...

erm, tu la. harap chelsea buka mata selepas ini. midfield semalam pun hampeh.

Fir Ikhwan Affandi said...

HEhe.. Midfield smlm mmg x leh bt pe bro. Mmg kita lost possession smlm kat mid. Midfield Man U smlm agak kental, nak2 lagi rooney sentiasa tlng mid diorng. Mula, ok je aku tgk, 10 minit maen laju je. Lps tu, dah slow. Pelik aku. Hopefully CA cari cpt jln tuk baiki balik game smlm.

yo87 said...

yup, zhirkov pun kantoi semlm. mcm xde jer. malouda jgk terbaik walaupun dah tua.

galileo said...

zhirkov mase `1st half ok je ak tgk...
banyak gak tolong a.cole..
2nd half pulak chelsea byk serang belah kanan,mmg tenggelam lah zhirkov..
masuk moluda pn mcm haram dia main...
terkedek-kedek nk drible...
xlepas lak tu...
geram je ak tgk....

yo87 said...

erm, aku no komen. sbb punca ialah bosingwa. haha

Skype Crew said...

sbr jela beb..kita try next game.. (smbl mengesat air mata)hahaha..

Related Posts with Thumbnails