25 April 2011

HIGHLIGHT UPDATED!! Bolton Wanderers vs Arsenal

Aku dah update highlight untuk game Bolton Wanderers vs Arsenal. Dalam masa sama aku upload juga game Liverpool vs Birmingham City. Thanks to Waja Merah yang sudi e-mail aku memaklumkan hal ini. Macam mana boleh terlupa ni? Mungkin sebab excited Torres score gol. =D Jangan lupa lompat ke Download Highlight!!
Comments
4 Comments

4 fOOtbaLLcRaziEr's:

Fir Ikhwan Affandi said...

Tq so much to sturridge yg tgh duk menjadi2 smnjak di "loan" kan ke Bolton. Smlm dia score lg. Cantik la..

yo87 said...

yup, mmg berbakti juga untuk Chelsea sebab score game tu. hehe. Komentator pun bgtau yg Sturridge ni membantu kelab induknya. hehe

Skype Crew said...

sptt bt cuti sehari smpena torres score gol..haha..

kwn aku fans Arsenal frust giler beb..hahaha...siap menyumpah seranah si wenger tue..hahaha..

yo87 said...

Aku pun tak faham perancangan Arsene Wenger ni. ;)

Related Posts with Thumbnails