25 April 2011

15 GAME TANPA GOL? IT'S OVER, DUDE!!

 
Sebelum ini, footballcrazie pernah keluarkan entri 5 GAME TANPA GOL, 7 GAME TANPA GOL dan 9 GAME TANPA GOL. Finally, aku dah tak perlu lagi keluarkan entri 15 game tanpa gol sebab Torres dah pun menemui sentuhannya. Kawan aku, fan Manchester United berkata:


"Torres dah pecah dara."



Erm, agak lucah perkataan dia. Tapi tak apa, kita tengok nanti pertemuan Chelsea vs Tottenham Hotspur pada 1 Mei 2011 pukul 12.30 tengah malam waktu Malaysia.


KTBFFH,
Comments
14 Comments

14 fOOtbaLLcRaziEr's:

Syuxer said...

hehhe..agak lucah gak tuh..emm sebagai fan manchester united gak..aku nak cakap tahniah to torres..pasni bala la sapa2 lawan chelsea nanti,coz torres dah temui sentuhan lamanya..

yo87 said...

Syuxer: thanks. =) yup, mmg Torres berbahaya. Tambahan pula dia dah dapat balik confident dia. Bak kate orang putih, goal is temporary, class is permanent.

Hakim LoLx said...

torres dah hilang teruna...hahaha

yo87 said...

hehe, dekat chelsea jer. dekat liverpool dah lobos bak kata kumpulan Balas. hehe

Ibnushukran said...

terbaik r torres.. da lama aku tnggu wlupun aku xske sngat chelsea.. p torres mmng best gler..

yo87 said...

yup, lama tak tgk killing instinct Torres sejak dia injured before WC2010 dulu.

POHPALEH BURGER said...

dasat gol torress... cayalah!!.. akhirnya... pasni.. harap2 bleh wat comeback.. the killer machine bro!..

yo87 said...

yup, future of chelsea ni. hehe

> seniaku.com said...

hoho

Fir Ikhwan Affandi said...

Cmon torres.. Ko ade 49 million lagi tuk dilunaskan hutang.. Haha. CMon dude! You can do it!

aHMaDkEy said...

memang terbaik la..esp tengok player chelsea nye celebration..umpama dah menang cup apa semua..kekekeke

yo87 said...

tu nk kata betapa tingginya harapan diorng semua utk Torres. Tgk lah mcm mana Ancelotti senyum lebar. Biasa dia senyum biasa jer. Tapi hari tu, pergh, terbaik. =D

Skype Crew said...

xkisahlah pecah dara ke, dara kena pecah ke..yg pntg he score the goal & he will be score & score & score again..hahaha...

yo87 said...

Yup, Torres dah score. masaklah Tottenham Hotspur nnti. hehe

Related Posts with Thumbnails