06 April 2011

LIVE UPDATED!! ( Chelsea vs Manchester United ) 2.45 AM



Game yang dinanti-nantikan oleh peminat the Blues dan the Red Devils seantero dunia. Kita tengok siapa yang kena hanya di LIVE!!  Pada masa yang sama Barcelona akan menentang Shakhtar Donetsk. Soalan aku untuk Fernando Torres: 

  
"Bila nak balas kepercayaan the Blues?"


Diharap awal pagi nanti, aksi Torres bakal menutup mulut si pengkritik.



KTBFFH
Comments
7 Comments

7 fOOtbaLLcRaziEr's:

Hakim LoLx said...

man u tak pernah menang diStamford Bridge -_-

yo87 said...

tu la pasal. jgn mlm ni chelsea buat hal sudah. hehe

Queen of skull said...

IDUP THE BLUES.....
WALAUPON ORG KATE DA BLUES NEH BNYK AYAM TUA....AKU TETAP SOKONG DEPA :p

josrevalution said...

salam...best nie..huhu..folo blog..folo me back yer..:)

download any program secara premium free punyalah

Syed n Yuss said...

camne chelsea leh kalah ni hurm,,,

POHPALEH BURGER said...

mmg chelsea buat hal daa.. dh ler lama aku tak tgk chelsea main.. skali tgk... hampess... kuciwa hati ini huhh... passing teruk.. main kelam kabut.. mcm tak tau nak bg kt sape.. aku tgk msia main tak kelam kabut camtu... gol yg rooney buat tu pada aku totaly suck aa.. tah pape nye gol... smlm chelsea mmg lost aa.. 2nd half aku tdo taktau citer dh haha..

yo87 said...

hehe, xde luck kot. xpe, ada peluang lagi kat OT.

Related Posts with Thumbnails