09 April 2011

(SERIUS) CARA TERAKHIR NAK BAGI TORRES GOL

Ok, kali ini entri aku amat serius, bukan macam entri lawak ni : CARA TERAKHIR NAK BAGI TORRES GOL. Antara cara-caranya ialah :

  1. Membeli seorang pemain Sepanyol yang dah biasa main bersama Torres seperti Sergio Ramos
  2. Tunggu Benayoun main balik, confirm Benayoun assist gila-gila dekat Torres
  3. 'Sekolahkan' midfielders sekalian agar sedar diri. 
  4.  Jangan bermain untuk Torres, tapi bermain bersama-sama Torres.


Point no.1 tu straight forward. Sebab aku nampak performance Ramires lagi top setelah ada geng sebaya dengan dia iaitu David Luiz. Point no.2 pula senang sikit nak explain, hanya Benayoun mengenal manikam. LOL. Point no.3 memang best. Aku perhatikan midfielders Chelsea ni dah macam strikers pula, berebut nak jaring gol meskipun berpeluang assist kepada strikers yang lagi bagus positioning pada waktu itu. Point no.4 pula dah macam quote PM Malaysia ke-4, Pak Lah. So, anda setuju ke dengan pendapat footballcrazie? =D
Comments
13 Comments

13 fOOtbaLLcRaziEr's:

Wan Gerrard said...

hehe sian torres..btol2

mad khaz said...

setuju bro,midfield chelsea terutama lampard nmpak sgt xnk passing. ak slalu nmpk ramires je yg byk passing kt torres.

lagi satu,ak rase mungkin diorang perlu mase. mcm ramires dulu,diorg pon xbope nk passing sgt. tp kes torres ni special kot sbb dia mmg dah star.

yo87 said...

Lampard xnk tenggalam kot sbb ada star baru. xpi dah mcm bersaing pula dlm satu pasukan, bkn bekerjasama.

Fir Ikhwan Affandi said...

Haha..Setuji bro. Mmg point2 ko bg ni bernas. Tp tang lampard tu, x leh nak bt pe..Sbb dia otai no 2 selepas terry dlm chelsea skang ni... Lampard, dia injured lama ke, x perform ke, solo selalu ke, dia nya position x kan tergugat..anak emak la katakan..

azrijohan said...

bole pakai jgk lahhh....

xazryx said...

aku sokong ko .tp bnyk sgt mengharap dia kasi gol untuk chelsea .

batu bata said...

bkeh je nak gol,sumbat je gol sendiri

yo87 said...

percaya atau tak torres pernah score utk chelsea xpi dikira offside. hehe

wandisini said...

masalahnya prestasi torres merundum bukan je semasa dengan chelsea je. dalam pasukan spain pun nampak dia macam dah kurang mantop..

yo87 said...

dia baru lepas pulih dari kecederaan. =D

Skype Crew said...

yg no 4 xleh blah dow..hahaha

galileo said...

hahah...no 4 mmg kelakar...

tp ak sokong no1

beli ramos ke,iniesta ke,baru nando...

haha

yo87 said...

yg bagusnya, Benayoun ddah main. dia siap supply untuk Torres lagi. Bagus2. hehe

Related Posts with Thumbnails